Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol burcum yer olarak uygun oldu
arkadaşlar 10 30 a kadar yetişmeye çalışın 10 da orada olacakmış gibi düşünün geç kalan olursa kalır öyle bizde sizde üzülürüz :gitme:
ben kesin gelemem kızlar :gitme:
ben zaten kesin dememiştim ablam gelme işine:gitme:kesin mi :1shok:
neden hani gelcektn mafoldumben
bütüün ağlak similer toplaşııın :gitme: :a015: senağlama mafoldumbenben kesin gelemem kızlar :gitme:
reca ederim cnm opuyorumnanaktan
bende başta 10 yazim dedim ama dedim şimdi 9 buçukta gelirlerse bu seferde çok bekledik diye kızar biizm kızlar kaydirigubbakcemile3 neyse umarım herkes vaktinde olur bide sevom sen eline listeni al servise binerken gelenleri siler gelemeyenleri de bilmiş oluruz sonra 10-15 dk arayla gelipte ortada kalmasın kimse kaydirigubbakcemile3
ben zaten kesin dememiştim ablam gelme işine:gitme:
ayın sonunda belki gelirim diyordum ama hiç içimden gelmiyormafoldumben
gelebiliyosunmu yanee delikafadulden opuyorumnanaktan
KIZLAR YA D
N RÜYAMDA KENE GÖRDÜM Bİ SÜRÜ PAÇALI DON FALANMI GİYSEM ÇOK TIRSTIM KENEDEN::tomato:
yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 arası servisimiz konaktan kalkacaktır
tarih : 20 haziran haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın
kazen (sarmaların aşkına )
minasera ( uzun aradan sonra döndü )
sblue \ browni
yengeçburcu \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
güneş 55
lonely33
bumuyani
zeliha ?
bitoşum
kuşuuum ve iki annesi :))
xeno
nazarboncuğu
gizem 1986 ve belki kayınvalideciği
nutez
march7
sevgi535 içeceklerden sorumlu
kkgm
hcr35 ve annesi
kibele190
aysenfatos
önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin
ben buluşma yerine biraz erken gelicem çünkü içecekler ağır olca listeye bakılırsa :1shok: ordan alırım burdan taşımayım