Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni kipanın önünden almaya çalışıcaklar yani ordan geçicekmiş bende orda oturuyorum binerim diye düşündüm öyle olursa kipadan soğuk alırım birazda buzluk alırım yanına ama oda gidene kadar haşat olursa netcez gari:dance:
tamam bende orda belicem 9bckta kipaya girer içecekelrimi alır bineriz servise zemuszemuscnm bunu neden önceden demedin bana bak şimdi haberim oldu eğer balçova kipanın ordan alınmak istiyosan lütfen 10 da durakta ol yerimseniben
ordan bincek arkadaşlar söyleyin ki ona göre bekliyelim ve bilelim ki benm bildiğim sadece andromache ve annesi-march7-ve gelirse desibel varmı arttıran
balçovadan başka alınacak varsa ya şimdi söylesin yada sonsuza kadar sussun :roflol:
şafak 5
Servis nerden geçiyor?ben bornovadayım..
Ayrıca neler hazırladınız..Buca,Hasan ağa bahçesimiydi??
allah iyiliğini vere ne diim okumamışın bari söleme :roflol:
servis konaktan kalıkıo cnm ykm nin önünde 10 da buluşuyoruz buca cennet vadisine gidiyoruz akşamüstü 6 gibi de dönüyoruz
gelcen mii yazim mi listeye :jeyyar:
yena tamam yazmam senağlama
bidakine gelme de bak ben napıom seni klava: klava:
kızlar beni silin listeden maalesef ben gelemiyorum. bu düğün işi bitirdi beni. bu hafta çeyiz alınacaktı ama iptal olmuş ayın 21inde alınacakmış bende ondan bu hafta salı yada çarşamba yola çıkıyorum. çeyiz alma falan işlerine yetişmek için çok üzgünüm gelemiyeceğim için. zaten elbise falan günlerdir pc bile açamıyorum. affedin kızlar. senağlamasenağlamasenağlama
alında düğün falan yalan. şimdi ben spora başladım diyet falan diğer ay karşınıza daha güzel çıkmak için yalan söylüyorum. lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Cancağazlarım
Cuma günü Bodruma gidiyorum
Haftasonunu orada geçirecem
Bu durumda benim piknik işi iptal oldu
Bildireyim dedim sizlere
Birdahakine inşallah
Öpüyorum hepiniziŞeniz
geeet bodrum paralasın seni :dilcikar: bak ben didiom bida göremicen beni teee ne zamana kadar :umursamaz:
Kim demişlülülülülülü
Alaçatı 40 dakika
Haftasonları akarız biz kocişle orayaopuyorumnanaktan