zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

benim ilk okuduğumda konuda gölet yaıyodu gibime geldi oraya gidicez sandımdı:smiley-cool:a.s.

bide bişey sorcamama yanlış anlamayın neden buca gölet:uhm:
çünki başka tavsiye gelmedi ve oy çoğunluğuyla burası karar verdldi cnm kaydirigubbakcemile3
gölet deil kii cennet vadisine gidilcekmiş...
evt cnm öyle
ama ben listede adımı bulamıyorum ayın 20sinde takılsam size listede olmasamda benide götürüsünüz dimi?süprizzzzz
ahh ben bu sevoyu napam kaçıp kaçıp gidio topik bana kalıo lmaz:
yazar cnm gelince tasalanma sen opuyorumnanaktan
:bbo:hmm pardon uzakmı orası 10 veya 10 buçuk gibi gidip kaçta dönülücek ona görede izin alalım terminatörlerimizden:dance:
cnm şehre 40 dk sürer sanırım CADIARZU sen işini garantiye al ve verebilceğin en geç saati ver terminatörüne kaydirigubbakcemile3 7 mesela
burcumm konaktan nereden kalkacak servis tam belli mi ?
bebem onuda siz dein hade bana nerden olsun fisfisfis
benim ilk okuduğumda konuda gölet yaıyodu gibime geldi oraya gidicez sandımdı:smiley-cool:a.s.

buca gölete yakın yazıodu cnm sanırım yannış anladın yerimseniben

Sen YKM'nin yakınlarında nerede bekleyebileceklerini sor, onlar ne derse ona uyarız. Madem Konak'tan kalkacak, en uygun yer orası diye düşünüyorum.

evet ykm en iyi yer bide yakamıza kırmızı karanfilleer falanmı taksak ben ilk defa buluşcam sizlerle

sevgicim sen de izle videoları
beni gördün mü atla üstüme :roflol:

şaka bir yana bir saatte belli bir yerde buluşuruz, topluca bineriz obüdüse

Sen YKM'nin yakınlarında nerede bekleyebileceklerini sor, onlar ne derse ona uyarız. Madem Konak'tan kalkacak, en uygun yer orası diye düşünüyorum.

servisçiye sorim dimi cnm yerimseniben
tmm peki ben size yarın bildirim kaydirigubbakcemile5
konağı ben ortak nokta oldu için seçtimdi sengözlerimebaksanab

ama isminn altında yazan kopardı kökümden beni dingiltere kraliçesii:dance:

evet ykm en iyi yer bide yakamıza kırmızı karanfilleer falanmı taksak ben ilk defa buluşcam sizlerle

cnm sen merak etme KK kadınları özellikle izmirli gurubu heryerde kendini belli ediyor :lepi: ayrıcalığımız var yane :jeyyar:
hatta biz ilk buluşmalarda önce kimse kimseye bişi sölemeden tahmin etmeye çalışırdık sen şusun sen busun diye çok hoş oluo yaa ben yeni insanlarla tanışmayı çok seviyorum kk dan :enbuyukkk:

benim ilk ve son olucal istanbula gelin gidiyorum kk:içelim:istanbulla takılırım artık:enbuyukkk:

benim ilk ve son olucal istanbula gelin gidiyorum kk:içelim:istanbulla takılırım artık:enbuyukkk:

aa öylemii :gitme:
allah mesut etsin cnm :Saruboceq:
izmirden baya bıkmış gördüm seni tatlım :roflol:
ailen yokmu yaff burda yine glrisin kaydirigubbakcemile

izmirden bıkılırmı canım ya izmir anam benim 20 senedir burdayım ailem burda tabi gelirim de buluşabilirmiiyiz bilemicez yani burdan takip ederim buluşmaz zamanına denk getiririm olmazsa

ama en azından tanışalım msnden de başınızı ağrıtırım:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…