- 11 Ocak 2009
- 10.682
- 4
- 40
ayın 20 sine çektik başkada bişi yok cnm yerimseniben
ok :)
az kalmışş delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayın 20 sine çektik başkada bişi yok cnm yerimseniben
ok :)
gülooom ay çok sevindim yaşa sen emi kaydirigubbakcemile5kızlarr konuştum eşimle geliyorummmmsüprizzzzz
sevom gelsene iki dk msn e
kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile220 haziran kesşn demi değişmicek artıkın tarih kıslarrrrrrrrrrrrrrrr
cnm yazmamışmıyım özür hemen düzeltiyorum kafam doluu bugünlerdedeama ben listede adımı bulamıyorum ayın 20sinde takılsam size listede olmasamda benide götürüsünüz dimi?süprizzzzz
cnm ykm nin önünde bölee arı uğultusu gibi bi uğultu öpüşme kahkaha sarmaş dolaşlık böle bi çığlıklar bi sevinç gösterileri gördünmü duydunmu işte bizi buulduun :lepi:ben o kadar rahat değilim kiii:teselli:
eft bebekim az kaldı kaydirigubbakcemileok :)
Bende gelcem sblue hanım bakınız yaşadığım yere :dilcikar:
Ön taraflardan yer ayırın nütfen zemuszemus
Banlatırım sizi kızdırmayın beni :dilcikar: yazın dediysem yazın zemuszemusüzgünüm kürklülerin pikniğe gelmesi yasak :umursamaz:
Banlatırım sizi kızdırmayın beni :dilcikar: yazın dediysem yazın zemuszemus
Basta göstersinler sana gününü :dilcikar:eksi repim nerde lmaz:
yok yooook kötü içeriğe basmalıyım
Aslan boncuğum misafirperver bacım opuyorumnanaktanalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn
Keşkem bende gelebilsem :gitme:
reca ederim canımm :kedi: vazifemiz yerimsenibengülooom ay çok sevindim yaşa sen emi kaydirigubbakcemile5
kesiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kaydirigubbakcemile2
cnm yazmamışmıyım özür hemen düzeltiyorum kafam doluu bugünlerdede
deftere yazmışım ama buraya eklamamişim :kedi:
cnm ykm nin önünde bölee arı uğultusu gibi bi uğultu öpüşme kahkaha sarmaş dolaşlık böle bi çığlıklar bi sevinç gösterileri gördünmü duydunmu işte bizi buulduun :lepi:
eft bebekim az kaldı kaydirigubbakcemile
ayrıcaa fahri paşkanım burcuya yokluğumda beni aratmadığı ve teek tek yanıtlar verdiği içün çook teşekkürlerimi öpücüklerimi bir borc bilir kendisinin önünde saygıyla eğilirim buyrunnnnnnnnn
çok seviim seni burcum yafrum bebem opuyorumnanaktan
Hee yakıştı ama bu gacı önemsemiyoki benü mafoldumbenaboo nasılda yakışmış izmir sana delikafadulden :gitme:
pekiii gel ozaman şunları yapacaksın yaz bakBasta göstersinler sana gününü :dilcikar:
Pikniğe gelmek istiyorum işte neen zorluk çıkardınki mafoldumben
Hem neen düştün sen msn den nolduki CADIARZU