zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

yer : buca kaynaklar cennet vadisi piknik alanı
saat : sabahtan ? 10 00 10 30 arası servisimiz konaktan kalkacaktır
tarih : 20 haziran haziran cumartesi
NOT:servisimiz mevcuttur ücreti sayıya göre değişkendir fazla tutmayacak ama meraklanmayın

kazen (sarmaların aşkına )
minasera ( uzun aradan sonra döndü )
sblue \ browni
yengeçburcu \ kısır
desibel
usnac
nazlı
dıptısdıptıs
firstlady \ sarma
strawberry35 \ kısır - zümlü kek
lonely35
bebytwin ? ( belli değil )
güneş 55
lonely33
bumuyani
zeliha ?
bitoşum
kuşuuum ve iki annesi :))
xeno
nazarboncuğu
gizem 1986 ve belki kayınvalideciği
nutez
march7
sevgi535
kkgm
hcr35 ve annesi
kibele190

önemli not:
arkadaşlar benim köftem meşhur benim böreğim meşhur benim kekim meşhur diyenler ne getireceklerini belirtsin ona göre yiyecekler pay edilecek gerekli malzemeler listelenecek
msjınıza bunlarıda ilave edersniz çok sevineceğim sevgileeer şimdiden kolay gelsiin

Son düzenleme:
BENıM BULUŞMADAN 1 HAFTA SONRA DÜĞÜNÜM VAR PEK YEMEĞE ıLGıLENEMEYEBıLıRıM AMA SÖZ YAŞ PASTA ALIP GELCEM BENDE LıSTEDE BAKTIM YOKTU PASTA ONUA BEN GETıREYıM NELı OLSUN PASTA:d

çeşme burnumun dibi ama sen beni listeye bile yazmamışın...çeşmeye gelsem de sana hiç uğramıycam..kötükedihüso

beni ve annişkomu yazmamışsın :a015:
sevoyu idare edin kızlar pireler uçuşuyor onda şu aralar sıcaklar yaramadı kaydirigubbakcemile3
BENıM BULUŞMADAN 1 HAFTA SONRA DÜĞÜNÜM VAR PEK YEMEĞE ıLGıLENEMEYEBıLıRıM AMA SÖZ YAŞ PASTA ALIP GELCEM BENDE LıSTEDE BAKTIM YOKTU PASTA ONUA BEN GETıREYıM NELı OLSUN PASTA:d

cnm sen içiçek getrcem demiştin pasta erir yollarda yazık olur yerimseniben

içicekte getiricemde sırf içecekle gelmeyim diye pastayıda düşündüm ordan alırız olmazsa

tamam bi cola bi fanta bide bi kaç çeşit meyve suyu alıp gelirem canlar uyarmı bide orda bulursam pastane filan pastada benden

kızlarr konuştum eşimle geliyorummmmsüprizzzzz
sevom gelsene iki dk msn e

kızlarr konuştum eşimle geliyorummmmsüprizzzzz
sevom gelsene iki dk msn e

delikafadulden hihoyyyt delikafadulden kaydirigubbakcemile5
denişmez demi fikri erkek adamın ağzındaz söz bi kere çıkar de ona göre sengözlerimebaksanab

delikafadulden hihoyyyt delikafadulden kaydirigubbakcemile5
denişmez demi fikri erkek adamın ağzındaz söz bi kere çıkar de ona göre sengözlerimebaksanab

yemekte o kadar çok duygu sömürüsü yaptım ki ablamm ağlama zırlama adamcağız hayır diyemez oldu vallaakaydirigubbakcemile3

20 haziran kesşn demi değişmicek artıkın tarih kıslarrrrrrrrrrrrrrrr

bide bişey sorcamama yanlış anlamayın neden buca gölet:uhm:

:bbo:hmm pardon uzakmı orası 10 veya 10 buçuk gibi gidip kaçta dönülücek ona görede izin alalım terminatörlerimizden:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…