Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünki başka tavsiye gelmedi ve oy çoğunluğuyla burası karar verdldi cnm kaydirigubbakcemile3bide bişey sorcamama yanlış anlamayın neden buca gölet:uhm:
evt cnm öylegölet deil kii cennet vadisine gidilcekmiş...
ahh ben bu sevoyu napam kaçıp kaçıp gidio topik bana kalıo lmaz:ama ben listede adımı bulamıyorum ayın 20sinde takılsam size listede olmasamda benide götürüsünüz dimi?süprizzzzz
cnm şehre 40 dk sürer sanırım CADIARZU sen işini garantiye al ve verebilceğin en geç saati ver terminatörüne kaydirigubbakcemile3 7 mesela:bbo:hmm pardon uzakmı orası 10 veya 10 buçuk gibi gidip kaçta dönülücek ona görede izin alalım terminatörlerimizden:dance:
bebem onuda siz dein hade bana nerden olsun fisfisfisburcumm konaktan nereden kalkacak servis tam belli mi ?
benim ilk okuduğumda konuda gölet yaıyodu gibime geldi oraya gidicez sandımdı:smiley-cool:a.s.
YKM'nin oradan olsun bence, metroya da, otobüslere de, vapura da yakın.
Sen YKM'nin yakınlarında nerede bekleyebileceklerini sor, onlar ne derse ona uyarız. Madem Konak'tan kalkacak, en uygun yer orası diye düşünüyorum.
servisçiye sorim dimi cnm yerimseniben
tmm peki ben size yarın bildirim kaydirigubbakcemile5
konağı ben ortak nokta oldu için seçtimdi sengözlerimebaksanab
evet ykm en iyi yer bide yakamıza kırmızı karanfilleer falanmı taksak ben ilk defa buluşcam sizlerle
benim ilk ve son olucal istanbula gelin gidiyorum kk:içelim:istanbulla takılırım artık:enbuyukkk:
slm piknikcilerr :)
nasıl bir gelişme bir değişme varmı?