zmir KK 20 Haziran da piknikteyiz

sabotajcıları kaile almıoz biz bikereeee :dilcikar:

başak 35 aman sen burçine iyi bak elbette kendine de tatlım yeterince yoruldun zaten dinlen ooh keyif yap eniştede sana baksın :jeyyar:

alla alla sizin şu kaynanaları tek tek bulcam ben :1ninca:

bu arada kızlar ben servisçiyle konuştum ama daha netleştirmedim haber beklior malum oda yaz geldiği için organizyasyonlara katılıyor :nazar:
sizinde tanıdık birileriniz varsa daha uygun bulurum diyorsanız sorun bi ..

yengecim burcum üzülme canım gelmek için elimden geleni yapacam belkide son görüşmemi olucak:KK43:

senağlama gelin olmuşş gidiyorsun bize veda ediyorsunnnn sakın ağlama diyorsun ağlamamak elde değill senağlama
hayırlısı olsun cnm hakkında sen herşeyin en güzeline layıksın Şeniz

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr yehuuuuuuu oleyyyyy:lepi:allahım izin versin ne olur bende varımmmm..ama kene işi sıkıcı beee gerçi ilacı var sıkınır dökünür gideriz artık ne yapalım.örtü falan aldıkmı yanımıza bolca serer seriliriz hahahahhihoyyyt

senağlama gelin olmuşş gidiyorsun bize veda ediyorsunnnn sakın ağlama diyorsun ağlamamak elde değill senağlama
hayırlısı olsun cnm hakkında sen herşeyin en güzeline layıksın Şeniz

teşekkür ederim burcucum .. allah herkese sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin...a.s.

yaşasın kötülük ben biraz kene yumurtası göndereyim izmire:)))))))))))))))))))))))))))

X