Ziynet eşyası sorunsalı..

yavrucağa Allah şifa versin , yaptığınız çok güzel bir davranış Rabbim iyiliklerinizi önünüze çıkarsın :) Görümce için ben de sizin yeriniz de olsam para vermek istemem he herkes verir o zaman siz de durumunuza göre verirsiniz.

allah şifa versin o minik yavrucağıza bu noktada düşünceniz çok doğru,ama ablasına vermekten geri çekilin sonuçta eşiniz o takılara mı güvendi borç aldı ablasından.O ablasına hibe etmek istiyor bence vermeyin

İyilik etme vazifen olur demişler, lösemili yavru için iyilik yapmak istemişsin bir anda abla çıkıvermiş ortaya. Hem de eş kişisi bunun için tavır yapmayı da hak görüyor kendinde. İlginç.

Sormayın. .sanki vazifemmis de yapmamışım gibi dün akşam bir tavırlar bir tavırlar. .
Konuyu da açmadı ki konuşalım..hiç konuşmadı benimle bende çok oralı gorunmedim sinirden yatamadi gece

Bütün takılarımı daha 2 3 aylık evliyken bozdur dum. Sadece kendi ailemin ve benim akrabalarımın taktıkları kalmıştı. E evlenmiş iz kocamızla biriz ya takılar kasada kasa eşimin üzerindeydi. Noldu iznim olmadan onları da alıp gidip boxdurmuş bu partide bozulanlar onun bekarlık borc karına yatırıldı. Sonra 2 bucuk sene sonra bosandım bırak Allah razı olsun evet verdin takılarını demeyi.paragöz açgözlü oldum takılarımı geri yap dedikçe. Tek kurussuz bosandım ne takı ne para ne mehir sırf kurtulayım diye. Ama kendim maddi olarak zor zamanlar gecirdim. Kocana güven tabiiki ama önce kendini düşün

Çocuk için altını bozdurur verirdim hiç sıkıntı etmeden. Ama boşanma için görümceye asla vermezdim. Eşiniz zamanla size o altınları geri vermez oyle bir beklenti içine girmeyin.

Yorumları şimdi okudum 1 bilezik gitmiş bile. Ciddi anlamda çok bozulur kavga çıkartırdım. Ne demek sizden habersiz bileziğinizi almak

10 bin tl ye nasıl bir tedbir miş bu ya bu parayı kim talep ediyor devletse şayet bu kadar yuh yani avukat sa zaten diyecek söz bulamıyorum bence başka avukatlarla konussun

Ben bosandim. 10 000 tl lik tedbir parasi diye birsey odenedim. Ikincisi mahkeme masraflari dava bitince kaybeden taraftan geri aliniyor.
Cocuk icin tedavi parasini verirdim ancak 10 000 tl lik kredi kullanabilirler ki ben tedbir parasi oldugunu ilk defa okudum burada. Gorumceye para verecek en son kisi sizsiniz. Abiler ve diger kardeslerin sorunu bu. Evlenirken gorumce yardim etse bile bu esiniz ile gorumce arasindaki sey. Sizin takilariniz size ait. Esinin boyle bir teklifle gelnesi cok tuhaf. Kaldi ki gorumceden boyle bir teklif de yokken.
O takilari bozdurmaya bir kez evet derseniz, bunun arkadi gelir. Bunu da ilave etmek istedim. Esinin teklifi de hosuma gitmedi.
Iyi gunde, kotu gunde okey esler birbirine yardim eder ama gorumcenin meselesinde aike buyukleri dururken sizin yardim etmeniz yakisik da olmaz. Bu gun gorumce icin derler, yarin baska birsey icin. Net bir tavir koyun simdiden ki bir daha o yuzu bulamasinlar.

Borcu birlikte yapsaniz anlarim ama gorumcenin ogluna araba verirken sizden izin aldi mi? Sacma sapan iş yapip, borc yapip sahip cikmanizi mi bekliyor???

Birlikte girdigim borc için ya da zor zamanlarda adama "benim altinim" naparsan yap demezdim ben olsam, dogru bulmuyorum bu tavri ama gorumceymiş bilmem neymiş, sacma sapan işlerden ve kisilerden doğan onayim olmayan borclara asla sahip cikmazdim.
Bir de size sormadan nasil boyle kararlar alabiliyor acaba??? Once kendisi aile olmayi ogrensin, ona gore davransin. Habersiz altin bozdurmak ne yahu...

Evet o konuya evlendi biz herşeyimiz ortak diye bakıyor simdi ama oncesinde takılar senindir ne yapmak istersen sen bilirsin demişti.
Beni biz olamamakla ițham edecek.
Takilar ortak degil. Soyle evlilik sonrasinda alinan takilar ortak ancak dugunde takilan takilar kadinin. Kanunda bu boyle. Bunun biz olmakla alakasi yok. Dugunde takilan takilar kadinin bosanma durumu olursa bosandiktan sonra ayakta durabilmesi icin. Onlari keske banka kasasina koysa idin. Bankadan kendi adina kasa kiralayabilirsin. Kasayi sadece sen acabiliyorsun cunku.

Ben ev alirken takilarimi vermistim. Bosanirken taki davasiyla hepsini geri aldim.

Devlet memuru işsiz kalmazda ben işten ayrılacağım tek maaş ile epey zorlanacak..
Boyle bir adama guvenip isten ayrilma sakin. Olur da ayrilik olursa ne yaparsin sonra? Oturmamis evlilige de hemen cocuk yapma. Bekle. Esinin tavirlari hosuma gitmedi cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…