ıste bunu yapmayın
ozellıkle konusmanıza gerek yok takıların hepsı gelınındır gelıne takılır nıkah gelıne yapılır. hukukda boyle kabul eder.
. sız emınım ablasına da vereceksınız ve sonrasında yasanan sorunlar ıcın konu acacaksınız buraya yazıyorum.
hakkınızda hayırlısı
valla konu duzelecekse kolumuda ısırırım onemlı degıl :) sız yeterkı hakkınızı yedırmeyınAman dilinizi ısırın :))
Net bı sekilde vermeyin.
Valla bende nelerle uğraştım tek kendim çabaladım.
Asla ama asla vermeyin.
Bu erkeklerin yüzde bilmem kaçı yapar bu baskıyı. Önce senin derler sonra da üzerinde fikir söyleme hakkı olduğunu düşünürler.... Rabbim bize mehir hakkı vermiş ki, eğer bir boşanma, ölüm vesaire gibi birşey olursa kadın hayatını idame ettirebilsin diye... Walla din diyanet bildiği halde şu baskıyı yapan erkeklerden nefrettttt ediyorummmmm
Esiniz ablasına "borcunu" ödemek için sizin takınızı talep edemez. Çalışsın kendisi ödesin. Veya kredi ceksin ödesin. Sizi bağlayan bir durum degil. Hasta cocuk için teklif ettiğiniz için Allah sizden razı olsun. Allah hastaya da acil şifalar versin insallah
valla konu duzelecekse kolumuda ısırırım onemlı degıl :) sız yeterkı hakkınızı yedırmeyın
Ki eşime kalsa hibe değil ablasına olan borcunu ödeyecek
Allah acil şifalar versin.Amin insallah.
Mehir olarak size takılan nedir ne kadar altındır, düğünde takılanları demiyorum
Bakın şurda yanlış düşünüyoruz. Annem ne der.Yakın zamanda benim annemde kızım parça pincik tutma elindekileri butunlestirelim demişti.
Çocuk için verdiğime oda tek kelime etmez ama görümce konusunu duysa ki kolay kolay bahsetmem birde annemin dilini hiç çekemem bi 10 yıl kurtulamam dilinden :))
Bakın şurda yanlış düşünüyoruz. Annem ne der.
Anne annedir. Yeri annelikle sınırlıdır. Hayatta vereceğimiz kararları annem babam abim vs vs ne der diye yapmamalıyız.
Ben çok tecrübeler yaşadım. Günün sonunda yanlızsınız bunu sakın unutmayın.
Ben çok ağır ve zor zamanlar geçirdim. Kimseden 5 kuruş almadım.
Kaldı ki eşinizin size bu teklifle gelmesi bile çok ayıp.
Annesi, babası, kardeşleri, halaları, amcaları, teyzeleri, dayıları dururken yeni gelinlerine ait takıyı istemeyi bile teklif etmek ki geri gelmeyecek o para çok çok çok ayıp.
Çocuk için hiç bişey diyemem.
O allah'la sizin aranızda olan bı konu.
Tabi o ayrı.Anneminde emeği çok idi biraz ondan ki kendi ailemin taktiği şeyleri takıdan ziyade hatıra olarak görüyorum onlara dokunmak dokundurmak istemiyorum oda çok ayrı bi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?