Ön 6 dişi zirkon birisi olarak kesinlikle memnun kalacağından şüphen olmasın.
Doğala en yakın yöntem. İnsanlar dişlerimin yapma olduğunu farketmiyor bile.
Yeni pırıl pırıl dişlerinle bol bol gülersin inşallah
cnm benim ön 3 dişim metal destekli porselendi ve kendi dişerime göre oldukça büyüklerdi diş etlerim mordu snr bi irade bi güçle nette dr.bulup gittim zirkonyum yaptırıcaktım ama dr.ful porseen yaptı diğer dişlerle daha uyumlu olucağı için diş etlermin morluğunu temizledi 3 kaplamayı 4 de çıkardık ki görüntü daha güzel olsn diye sonuç çok memnunum önceden sorarlardı fotolarda gülemezdim şimdi çok mutluyum belli olmuyor benim gözüme hala batıyor ben bildiğim içn psikolojik sende merak etme eminim çok güzel olucaktır birde beğenmessen sen beğenene kadar düzelttir dişi o kadar para veriyorsun ..ilk benimkinleri taktılar okadar kalındıki izah etttim ben böyle klaın istemiyorum diye snr düzeldi geldi çok şükür.
Diş eti morarmasını tamamem düzeltiyorlar mı ya? Benim metal porselenin olduğu dişimin üstü(diş etim) tamamen mor hatta siyaha doğru gidiyor benimkisi de düzelir mi acaba?
cnm benim ön iki dişim kırılmıştı birini çekmişti dr.desem değil dr.bozma biri snr orası mordu tüm diş etim değil sadece çekilmiş olan dişimin yeri mordu birde metal destekli iyice kapkara gözüküyordu..düşün 15 yaşındaki ruh halimi ..sonra dr.la iyice görüştüm telde snr istn.gittim ve dişetmi bilmiyorum nasıl pembe yaptı şimdi yine hafif morluk gibi var pembe değil ama arada gider temizletirim ..komple morluğa çare vermı bilmiyorum..birde sende metalleri imkanın varsa ful porselen veya zirkonyuma çevir çünkü birazda metal destekiden öyle gözüküyor cnm..
bende bugün yaptırdım öndeki tek diş ama pek memnun kalmadım,doğal gibi olacak dediler fakat bakınca diğerlerinden daha beyaz duruyor sanki,dr.a içime sinmedi eskisinden pek farkı yok sanki dedim ama beni bir şekilde ikna etti,ilk kez yapıyormuş zaten,çok canım sıkıldı çok...özelde yapıyorlarmış normalde ama benimki devlette oldu,150 liraya geldi tek diş,sen kaça yaptırıyorsun canım merak ettim
Konun takipte canım.
Gelişmeleri merakla bekliyorum
Önce zirkon iskeletinin provası yapılacak. Sonra dişlerinin provası yapılacak. Dişlerin gözüne çok büyük gelirse söyle hemen düzeltiyorlar kesiyorlar küçültüyorlar. Korkma yani kötü olacak diye.
Diş eti morarması ben yaşamadım ama muhtemelen o da damağın yeni dişlerine alışınca geçer kendiliğinden :26:
cnm benim ön 3 dişim metal destekli porselendi ve kendi dişerime göre oldukça büyüklerdi diş etlerim mordu snr bi irade bi güçle nette dr.bulup gittim zirkonyum yaptırıcaktım ama dr.ful porseen yaptı diğer dişlerle daha uyumlu olucağı için diş etlermin morluğunu temizledi 3 kaplamayı 4 de çıkardık ki görüntü daha güzel olsn diye sonuç çok memnunum önceden sorarlardı fotolarda gülemezdim şimdi çok mutluyum belli olmuyor benim gözüme hala batıyor ben bildiğim içn psikolojik sende merak etme eminim çok güzel olucaktır birde beğenmessen sen beğenene kadar düzelttir dişi o kadar para veriyorsun ..ilk benimkinleri taktılar okadar kalındıki izah etttim ben böyle klaın istemiyorum diye snr düzeldi geldi çok şükür.
Canım merak etme önce zirkon iskeletinin provası yapılacak bakalım kalıbı sana uyuyor mu diye. O sırada hekim sana diş renklerini gösterecek kendi dişlerininyanına tutarak hem tenine hem de diğer dişlere en uygun renk yapılacak. Ünlüler gibi a1 yaptırma derim, tenin ve dişlerin bembeyaz değilse yapmacık durur. Onun dışındaki renkler çok doğal duruyor.. Hem belki diğer dişlerine biraz beyazlatma da uygular doktorun. Merak etme sen acılı kısmı atlattın bundan sonra duyacağın en ufacık bir acı dahi yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?