• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkonyum yaptırıyorum.

sevda__55

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
473
18
318
kızlar dün dişlerim kesildi.zirkonyum yapılacak.ön 4 dişim.geçici diş takıldı.tam bi felaket.1 dişim sızım sızım sızlıyor.dün gece ağlamaktan gözlerim şişti.nasıl olacak bu iş anlamadım.damaklarım morardı sanki.ay bilmiyorum.deneyimleri olanlar paylaşırsa sevinirim.kızlar bu dişler adam olacak mıı???????:43::43:

Ön 6 dişi zirkon birisi olarak kesinlikle memnun kalacağından şüphen olmasın.
Doğala en yakın yöntem. İnsanlar dişlerimin yapma olduğunu farketmiyor bile.
Yeni pırıl pırıl dişlerinle bol bol gülersin inşallah :8:

Ön 6 dişi zirkon birisi olarak kesinlikle memnun kalacağından şüphen olmasın.
Doğala en yakın yöntem. İnsanlar dişlerimin yapma olduğunu farketmiyor bile.
Yeni pırıl pırıl dişlerinle bol bol gülersin inşallah :8:

Cnm çook sağol çok.ama korkularım beni mahvediyor.bu duruma bile nasıl geldim inanamıyorum.neyse bunada çok şükür.bide cnm ne soracağım şimdi gerçi geçiçiler var ama sanki diş etim mor.yani o kadar iğneden sonra olabilir diyorum ama.bide sanki diş etim ön 2 dişimin ortasına kadar geliyor.ve sanki şiş.yarında ölçü vereceğim ve çok korkuyorum.acaba bu olumsuzlukalar normal mi?arkadaşım çok soru sordum ama resmin var mııı???:43:

konumla ilgilenen yok gerçi ama olsun ben genede yazayım.yazmak insanı rahatlatıyor galiba..ölçü vermeye gittim bugun.kesildikten sonra ikinci işlem.acı yok çok şükür.nasıl korkarak gittim.ilk gece nasıl pişman oldum.ama ertesi gün uçtu gitti pişmanlığım.çok şükür ölçümüde verdim.benim gibi korkak birisi nasıl bu aşamlara geldi inanamıyorum.ama güzel olacak tesellim bu Allah'tan.son aşamam kaldı.dişlerim yapılıp gelince provam var.inşallah oda güzel olur ve mutlu sona ulaşırım..

cnm benim ön 3 dişim metal destekli porselendi ve kendi dişerime göre oldukça büyüklerdi diş etlerim mordu snr bi irade bi güçle nette dr.bulup gittim zirkonyum yaptırıcaktım ama dr.ful porseen yaptı diğer dişlerle daha uyumlu olucağı için diş etlermin morluğunu temizledi 3 kaplamayı 4 de çıkardık ki görüntü daha güzel olsn diye sonuç çok memnunum önceden sorarlardı fotolarda gülemezdim şimdi çok mutluyum belli olmuyor benim gözüme hala batıyor ben bildiğim içn psikolojik sende merak etme eminim çok güzel olucaktır birde beğenmessen sen beğenene kadar düzelttir dişi o kadar para veriyorsun ..ilk benimkinleri taktılar okadar kalındıki izah etttim ben böyle klaın istemiyorum diye snr düzeldi geldi çok şükür.

cnm benim ön 3 dişim metal destekli porselendi ve kendi dişerime göre oldukça büyüklerdi diş etlerim mordu snr bi irade bi güçle nette dr.bulup gittim zirkonyum yaptırıcaktım ama dr.ful porseen yaptı diğer dişlerle daha uyumlu olucağı için diş etlermin morluğunu temizledi 3 kaplamayı 4 de çıkardık ki görüntü daha güzel olsn diye sonuç çok memnunum önceden sorarlardı fotolarda gülemezdim şimdi çok mutluyum belli olmuyor benim gözüme hala batıyor ben bildiğim içn psikolojik sende merak etme eminim çok güzel olucaktır birde beğenmessen sen beğenene kadar düzelttir dişi o kadar para veriyorsun ..ilk benimkinleri taktılar okadar kalındıki izah etttim ben böyle klaın istemiyorum diye snr düzeldi geldi çok şükür.

Diş eti morarmasını tamamem düzeltiyorlar mı ya? Benim metal porselenin olduğu dişimin üstü(diş etim) tamamen mor hatta siyaha doğru gidiyor benimkisi de düzelir mi acaba?

Konun takipte canım.
Gelişmeleri merakla bekliyorum :17:
Önce zirkon iskeletinin provası yapılacak. Sonra dişlerinin provası yapılacak. Dişlerin gözüne çok büyük gelirse söyle hemen düzeltiyorlar kesiyorlar küçültüyorlar. Korkma yani kötü olacak diye.
Diş eti morarması ben yaşamadım ama muhtemelen o da damağın yeni dişlerine alışınca geçer kendiliğinden :26:

Diş eti morarmasını tamamem düzeltiyorlar mı ya? Benim metal porselenin olduğu dişimin üstü(diş etim) tamamen mor hatta siyaha doğru gidiyor benimkisi de düzelir mi acaba?

cnm benim ön iki dişim kırılmıştı birini çekmişti dr.desem değil dr.bozma biri snr orası mordu tüm diş etim değil sadece çekilmiş olan dişimin yeri mordu birde metal destekli iyice kapkara gözüküyordu..düşün 15 yaşındaki ruh halimi ..sonra dr.la iyice görüştüm telde snr istn.gittim ve dişetmi bilmiyorum nasıl pembe yaptı şimdi yine hafif morluk gibi var pembe değil ama arada gider temizletirim ..komple morluğa çare vermı bilmiyorum..birde sende metalleri imkanın varsa ful porselen veya zirkonyuma çevir çünkü birazda metal destekiden öyle gözüküyor cnm..

cnm benim ön iki dişim kırılmıştı birini çekmişti dr.desem değil dr.bozma biri snr orası mordu tüm diş etim değil sadece çekilmiş olan dişimin yeri mordu birde metal destekli iyice kapkara gözüküyordu..düşün 15 yaşındaki ruh halimi ..sonra dr.la iyice görüştüm telde snr istn.gittim ve dişetmi bilmiyorum nasıl pembe yaptı şimdi yine hafif morluk gibi var pembe değil ama arada gider temizletirim ..komple morluğa çare vermı bilmiyorum..birde sende metalleri imkanın varsa ful porselen veya zirkonyuma çevir çünkü birazda metal destekiden öyle gözüküyor cnm..

Evet ya metal destekli diş etini mahvediyor.Estetik açıdan da hiç güzel gözükmüyor diş yeşil siyah karışımı bir şeye dönüyor.Ama dayanıklılık açısından hiç sorun yok.Ben bu metal destekli dişimi yedi yıldır kullanıyorum o yüzden diş etim morardı çok kötü duruyor.Ben de bir an evvel yaptırmak istiyorum.Ama sorun bir değil ki dişlerim çarpık ve önde diş teli taktırmam lazım.

bende bugün yaptırdım öndeki tek diş ama pek memnun kalmadım,doğal gibi olacak dediler fakat bakınca diğerlerinden daha beyaz duruyor sanki,dr.a içime sinmedi eskisinden pek farkı yok sanki dedim ama beni bir şekilde ikna etti,ilk kez yapıyormuş zaten,çok canım sıkıldı çok...özelde yapıyorlarmış normalde ama benimki devlette oldu,150 liraya geldi tek diş,sen kaça yaptırıyorsun canım merak ettim

Çok uygun fiyata yaptırmışsınız ama memnun kalmadığınıza üzüldüm.Çevrenizdekilerin tepkisi ne oldu peki?

kızlar sanırım bu diş etlerimin mor olması yediğim iğnelerden dolayıydı.bugün kesimden sonra 3.günüm.sanki geçti.böyle diş etlerim sanki şişmişti hatta.ama bugun bakıyorum öyle değil gibi.inşallah geçer.ben zirkonyum yaptırıyorum arkadaşlar.4 diş 1200 lira.doktorumada çok güvendim valla.inşallah beni memnun eder.ama diğer dişlerim sapsarı değil ama krem renk.yani öyle bembeyaz dil.umarım uyumlu olacak.zaten ön dört diş görünüyor her zman.o yüzden önemli.güzel olur inşallah.yaptırınca resimlerimide koyacağım arkadaşlar.bana güç verin arkadaşlar.ben şimdi bekleme aşamasındayım.dişlerim yapılıp gelecek ve prova var.şu anda ondan bile korkuyorum.bütün hepside bitince kocaman gülmek istiyorumm:1:

bende bugün yaptırdım öndeki tek diş ama pek memnun kalmadım,doğal gibi olacak dediler fakat bakınca diğerlerinden daha beyaz duruyor sanki,dr.a içime sinmedi eskisinden pek farkı yok sanki dedim ama beni bir şekilde ikna etti,ilk kez yapıyormuş zaten,çok canım sıkıldı çok...özelde yapıyorlarmış normalde ama benimki devlette oldu,150 liraya geldi tek diş,sen kaça yaptırıyorsun canım merak ettim

cnm sen zirkonyum mu yaptırdın?en doğal zirkonyummuş.eğer direk porselen yaptırdıysan belki o yüzden rahatsız oluyor olabilirsin.cnm diş gerçekten hem çok zahmetli oluyor.hemde olmazsa insanı çok üzüyor.:18:

Konun takipte canım.
Gelişmeleri merakla bekliyorum :17:
Önce zirkon iskeletinin provası yapılacak. Sonra dişlerinin provası yapılacak. Dişlerin gözüne çok büyük gelirse söyle hemen düzeltiyorlar kesiyorlar küçültüyorlar. Korkma yani kötü olacak diye.
Diş eti morarması ben yaşamadım ama muhtemelen o da damağın yeni dişlerine alışınca geçer kendiliğinden :26:

cnm çook sağol hayatım.ya benim dişlerimin siparişini verdi.ama bana renk konusunda bir şey sormadı.bende düşünüyorum şimdi neden sormadı die.provada acı olmayacak değil mi cnmm??diş etlerime gelince sanırım yediğim iğnelerin morarması idi.çünkü bugün bakıyorum da mor değil.damaklarım da hafif şişdi sanki.bugun oda öyle değil gibi.inşallah günden güne daha iyi olacağım..öpüyorum cnmm..

cnm ne güzel istediğin gibi olmuş.bende kocaman gülmek istiyorum artıkk.:43:

Canım merak etme önce zirkon iskeletinin provası yapılacak bakalım kalıbı sana uyuyor mu diye. O sırada hekim sana diş renklerini gösterecek kendi dişlerininyanına tutarak hem tenine hem de diğer dişlere en uygun renk yapılacak. Ünlüler gibi a1 yaptırma derim, tenin ve dişlerin bembeyaz değilse yapmacık durur. Onun dışındaki renkler çok doğal duruyor.. Hem belki diğer dişlerine biraz beyazlatma da uygular doktorun. Merak etme sen acılı kısmı atlattın bundan sonra duyacağın en ufacık bir acı dahi yok canım :1:

Canım merak etme önce zirkon iskeletinin provası yapılacak bakalım kalıbı sana uyuyor mu diye. O sırada hekim sana diş renklerini gösterecek kendi dişlerininyanına tutarak hem tenine hem de diğer dişlere en uygun renk yapılacak. Ünlüler gibi a1 yaptırma derim, tenin ve dişlerin bembeyaz değilse yapmacık durur. Onun dışındaki renkler çok doğal duruyor.. Hem belki diğer dişlerine biraz beyazlatma da uygular doktorun. Merak etme sen acılı kısmı atlattın bundan sonra duyacağın en ufacık bir acı dahi yok canım :1:

Ay çok şükür cnm acı olmamasına çok sevindim.ewet bende öyle bembeyaz dişleri yapmacık buluyorum zaten.kendi dişlerimde bembeyaz değil ama sarıda değil.krem yani.zaten sarışınım.tenimde kumral.Zaten bembeyaz çok sırıtır.ah bide hayırlısıyla mutlu sona ulaşabilsem.çünkü bu geçici dişleri çıkarıp atmak istiyorum ağızımda.okadar rahatsız ediyorki.ağzımda bi katman sanki..

dün gece rüyamda gördüm.inci gibi dişlerim var.ayy güzel olacak galiba.hala gelmedi dişlerim yaa.bugün yarın bekliyorum.inşallah bir an önce gelir.bu geçici dişlerde sarardı sanki.tam bi felaket zaten.sonucu merak ediyorum.:kkk:

canım merak ettim dişlerini. şimdiye kadar yaptırmış olman lazımdı
mümkünse resim ekleyebilmen mumkun mu

Back