• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zirkonyum kaplama pişmanlığı

Daha takılmadı provalarda gördügüm hissettigimle böyle düşünüyorum psikolojim bozuldu bu konudan başka bisey düşünemez oldum
E daha yapılmamışki . Neden ortalıgı velveleye verıyorsunuz
Tamam kendı dişlerinizi kestırmek aslında önerilen birşey degıl ama cevremde kım yaptırdıysa memnun
İlerde ne olur alttan diş cürürmü düşermi bilmem ama şuanda kımseden kotu birşey duymadım
Sizde sankı yaptırmıs kullanmış gibi konusmussunuz

Tamam kendı dişlerinizi kestırmek aslında önerilen birşey degıl ama cevremde kım yaptırdıysa memnun
İlerde ne olur alttan diş cürürmü düşermi bilmem ama şuanda kımseden kotu birşey duymadım
Sizde sankı yaptırmıs kullanmış gibi konusmussun

Sizde sankı yaptırmıs kullanmış gibi konusmussunuz
Sonradan takıldı dedim ilerisini okumamışsınız.Çok gerekliyse dişler kullanilamaz hale geldiyse tabiki yapılması lazım.Bu duyguyu yaptırmayan anlamaz bence.Eger yaptirmadiysaniz empati zor olur.

Alışabilecek miyim sizce ? Her sabah uyandıgımda ilk aklima gelen diş konusu.Tek uykuda rahatım.Bundan 2 3 ay sonra hic aklima gelmeden bir gün gecirebilecek miyim?Cok üzgünüm😟

Alışabilecek miyim sizce ? Her sabah uyandıgımda ilk aklima gelen diş konusu.Tek uykuda rahatım.Bundan 2 3 ay sonra hic aklima gelmeden bir gün gecirebilecek miyim?Cok üzgünüm😟
Evet tabiki :) ilk yapıldığı zamanı hatırlıyorum gülmek istemiyordum at gibi hissediyordum...zamanla kafamdan attim goruntuye alistim ama hala gulerken agzimi acmiyordum zamanla oturdu dis etlerinin tam oturmasi bile zaman aliyor.Yavaş yavaş gececek merak etmeyin

Eklentiler

• 1000053839.jpg
    1000053839.jpg
    157,2 KB · Görüntüleme: 9
Evet tabiki :) ilk yapıldığı zamanı hatırlıyorum gülmek istemiyordum at gibi hissediyordum...zamanla kafamdan attim goruntuye alistim ama hala gulerken agzimi acmiyordum zamanla oturdu dis etlerinin tam oturmasi bile zaman aliyor.Yavaş yavaş gececek merak etmeyin
Çok teşekkürler yorumunuz için.İnşallah bende sizin gibi hissedebilirim.

Back
X