• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değersiz hissediyorum

Ben de çok fazla söylemiyorum. Ondan bekliyorum genelde ilk adımı:KK43: Bir de söylemiyor ya ben söyleyince de önemsemez sevinmez gibi geliyor. Bu tür şeylere önem mi vermiyor içinden bana demek mi gelmiyor anlamıyorum.

Eşinin yapısını bilemem ama kim güzel sözler duymaktan hoşlanmaz ki? Ya da hangi erkek, ona sarılan şapur şupur öpüp sevgisini gösteren kadına gülümsemez ki? Birinde önemsemezse ikincisinde önemser, ikincisinde önemsemezse üçüncüsünde önemser, hiç önemsemezse benim karımda bu şekilde der kabul eder gülümser. Hem o senin kocan hep ilk adımı sen atsan nolur? erkekler biraz düz mantık. Ha hiçbiri olmazsa bile bu sizin değersiz olduğunuzu göstermez ki.

Cnm bence esin seni seviyor okuduguma gore yani
Ama bende 3 yillik evliyim yani oyle iltifat falanda zor cunku evlisin kaybetme korkusu kazanma kaygisi falan yok yani iltifata gerek te yok dogal olarak karsimizdaki bi erkek sonucta yapmiyorlar yapacak bisey yok bunun icin uzulme
Benim esimde fazla yapmaz hatta havaya girmeyim diye soylemez ama ben bazen oyle bir bakisini yakalarim ki boyle hayran hayran olur ya hani iste bu beni cok guzel motive eder o gaz beni goturur baya soylese bu kadar hosuma gitmez o derece
Yani guzel soz falan bekleme üzülursun bide o ilhamin gelmesi lazim yalandan soylenen sozlerin hicbi onemi yok

Haklı
Eşinin yapısını bilemem ama kim güzel sözler duymaktan hoşlanmaz ki? Ya da hangi erkek, ona sarılan şapur şupur öpüp sevgisini gösteren kadına gülümsemez ki? Birinde önemsemezse ikincisinde önemser, ikincisinde önemsemezse üçüncüsünde önemser, hiç önemsemezse benim karımda bu şekilde der kabul eder gülümser. Hem o senin kocan hep ilk adımı sen atsan nolur? erkekler biraz düz mantık. Ha hiçbiri olmazsa bile bu sizin değersiz olduğunuzu göstermez ki.
Haklısınız. Yaklaşımım farklı olacak, ilk adımı atacağım inşallah bir şeyler değişir.

Haklı
Haklısınız. Yaklaşımım farklı olacak, ilk adımı atacağım inşallah bir şeyler değişir.

Değişir değişir, benim eşim de çok değişti. Şimdi biraz normal davransam ilgilenmesem, hemen yüzü asılır sorar noldu niye ilgilenmiyorsun diye :)

Bence sorun sizde siz kafanizdaki model olsun istiyorsunuz ama herkesin sevgisini ifade etme sekli farklidir. Ayrica size deger veriyor. Kaliteli zamani siz gecirin cocugunuzla ilerde cocuk buyudukce belki daha farkli davranacakdir. Karsimizdaki insani bu kadar sık bogaz etmeyin.

Eşiniz sevgisini klişe cümlelerle değil davranışlarıyla gösteren bir adam. Şanslısınız, kıymetini bilin.

Beş sevgi dili diye bir kitap var, onu okumanızı öneririm. Eğer eşiniz okumak istemezse de dikkatinizi çeken kısımları siz ona okuyun. Sadece birbirinizin sevgi dilini öğrenmeye ihtiyacınız var. Başka bir sorun yok.

Back