• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zirkonyum diş yaptırıyorum

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.563
26
158
Umarım güzel olur oral dent diş sağlıgı merkezine yaptırıyorum.3 tane porselen dişim var önde yapma olduğu ve renk farkı çok belli oluyor.inş güzel olur tatmin olurum çok moralimi bozuyor bu görüntü çünki..

Bugün dişerim takılıyor yani ön 3 dişim ama renk felan almadılar bende provada alt yapısına baktılar sadece yani dişin dış kısmı yoktu inş güzel umut ediyorum çok güvendim çünki

bende yaptırıcam son durumu ıstıyorum benım 6.bin lira tutuyo toplam yazın baslıcam:) doğal duruo mu paylas bizimle eski ve yeni halini lütfen

Kuzenim zirkonyum diş yaptırıyor kullanan bir bayan önerdi 16 adet diş için 6000 tl civarında bir mebla ödedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuzenim zirkonyum diş yaptırıyor kullanan bir bayan önerdi 16 adet diş için 6000 tl civarında bir mebla ödedi.

fiyat olarak çok uygunmuş. bana tanesine 600 tl dediler..inşallah onunkiler çin malı değildir.. çünkü çin malı zirkonyum yarı yarıya fark ediyormuş fiyat olarak. ya da 16 tane diş diye mi indirim yaptılar acaba.

Back