canım ben bankacıyım ama benim girdiğim dönemde bankalar kpss artı mülakatle alım yapıyordukızlar ben ziraat bankasına sınavına hazırlanıyorum.. daha önce 2012 de yine ziraat bankası sınavını kazandım ama mülakatta elendim
bu sene mülakatta elenenler sınava tekrar giremez gibi bi şart yok ama arkadaşlarım gözümü korkutu banka para kazanmak için yasağı kaldırmış.. gibi gibi..
hiç tanıdığınız ettiğiniz varmı benim durumumda olupa ikinci denemesinde bankayaya yerleşen
çok üzülüyorum boşunamı hazılanıyorum bn üstelik ikametgahımın olduğu ilde alım var bu sefer(( 2012de başka bi şehir yazmak zorunda kalmışım
yooo aslında çok kolaydı mülakatta kolaydı evet alandan girdim ama ben çok heycanlandım herşeyi unuttum ve kikirik gibi herşeye güldüm heycanımı belli etmiyim dieSınan zor muydu alandan mı girmiştin . Öyle bir kural olduğunu sanmıyorum . Olsa başvuru belgesinde belirtilirdi
yooo aslında çok kolaydı mülakatta kolaydı evet alandan girdim ama ben çok heycanlandım herşeyi unuttum ve kikirik gibi herşeye güldüm heycanımı belli etmiyim dieinşlh bu sefer olur yaşta gidiyo 26 yaşındayım
Ben eski ziraatliyim ve sana vereceğim tek tavsiye öyle efsane bir banka değil.3,5 sene çalıştım ve artık bunaldım bankadan.Çekilecek kahır değil.Yaşın kaç bilmiyorum ama ne yap ne et uğraşma bu banka ile.Evliliğin bile biter.O kadar insanla uğraşılmaya değmez.Hep emekli ve çoğu senden öncelik bekliyor.Birde devlet bankası zihniyetini aşamadılar halen.
Uzman ya da teftiş gireceksen birşey diyemem.Onlar başka.Ama gişe görevlisi olacaksan kaç bence.
Hakkında hayırlısı olsun
aaaa niye öyle dedin26 yaşındayım bi şirkette muhasebeciyim kime söylesem vah yazık diyip ağlayacaklar nerdeyse halime neymiş 4 yıl okumuşum muhasebecimi olmuşum.... evet haklılar bi yerde.. banka yoğun ama insan içine cıkabiliyorsun burda kaldım 4 duvar arasında ve müdürümün fabrikadaki en aşağlık birim muhasebeymiş değersiz birim gibi davranmasından sıkıldım
İnsan içi mi ? Afedersin ama tuvalete dahi gidecek zamanın olmayacak.3,5 sene çektim bunu ve dayanamadım artık.Eğer ki yapabiliyorsan SMMM ol.Kendi işin ve yaşın daha çok genç.Sen milletin ne dediğini bırak.Onlara hiç aldanma.Çoğu insan güzel elbise ve masaya tav oluyor.Ancak o gişenin arkası öyle değil.Akşama kadar insanlarla uğraşmaktan ve konuşmaktan evde eşinle ve çocuklarınla dahi konuşamaz ve uğraşamazsın.
Ayrıca bende ayrıldığımda vah vah dedi millet.Ama nedeni neydi biliyor musun ? İşimizi görüyordun neden ayrıldın.Ben onların keyfi işlerini yapmak zorunda değilim ama hele tanıdık bir yerde çalışırsan yapsan sorun yapmazsan sorun.Yaparsan sıra bekleyenler mırıldanır yapmazsan da '' aaa şuna bak bankacı oldu da burnu kalktı ve bizi görmüyor'' derler.İnsanların ne dediği önemli değil.
Sana tavsiyem şu '' sana bahşedilen ömür belli.Ne bir ileri ne de bir geri olacak.İşte bu ömrün kalan kısmını nasıl geçireceğin tamamı ile sana bağlı.Kendine özel zaman ayırabileceğin , eşin çocukların ve dostlarınla oturup keyifle iki kelam edicek mecalin kalacak bir işi düşün.Ayrıca maaşı öyle aman aman değil.Şu anda aldığın maaşa yakın maaş olur.
Tabelasına ve yazın serin kışın sıcak ve temiz olmasına ve de güzel giyinmek seni asla kandırmasın.Paranın bereketi bile olmuyor.Çünkü hergün binlerce lira görüp hesabında paran olmayınca motivasyonun bozuluyor ve aldığın paranın ne kadar değerli olduğunun farkında bile olmuyorsun
kpss boyut deyiştirdi artık resmen çok zorlaştı grdim tarih marih yoktu sinir oldum uzmanlığa çalışmadım aslındademek istiyorum ama çok uzun süreç
maliye böl. 2010 mezunuyum ve hala bir baltaya sap olamadımHangi bölümden mezunsun bende iibfliyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?