• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ziraat bankası

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben bankacıyım ama benim girdiğim dönemde bankalar kpss artı mülakatle alım yapıyordu
arkadaşının haklılık payı var
ama denemekten zarar çıkmaz
torpili olanlardan sonra hala açık kontanjan kaldı ise mülaktta geçersin
hatta israrlı ve isteklş olduğunu gösteren bir durum bu
şansını denemekten çekinme
ve eğer yapabiliyorsan
mutlaka tanıdık yada aracı edinmeye çalış
malesef düzen bu şekilde
:KK43:
çağrı merkezi olan bir kurumda orta düzey yöneticilik yapıyorum
şartlarını biliyorum
öncelikle vardiye esaslı bir çalışma sözkonusu,

bunu sen yazmıştın asya..

konu sahibi afedersin ama
ASYA30 ASYA30 bankacımısın çagrı merkezinde görevlimi merak ettim..

şartlarını biliyorum

bankacımısın çagrı merkezinde görevlimi merak ettim..
bankacı olmadığımı ama bankada çalışmak için sınava hazırladığımı konuda açıkca belirttim

bankacı olmadığımı ama bankada çalışmak için sınava hazırladığımı konuda açıkca belirttim
yok ben size yazmadım hanfendi..
yanlış anladınız asya adlı kullanıcıya yazdım..

Böyle düşünme ülkenin şartları ve standartları belli.
Kendini üzme böyle söyleyip de fırsatlara odaklan .
sen ne yapmayı düşünüyorsun planın ne ve çalışıyor musun şuan

sen ne yapmayı düşünüyorsun planın ne ve çalışıyor musun şuan

Şuan çalışmıyorum. Bende bu banka sınavına odaklanmıştım . Ama gelen yorumlar canımı sıktı açıkcası.
2015 kps ye hazırlanıcam sanırım .
Deneyim olmayınca özelde hiç şansın olmuyor malesef
Bu sene alandan girdim ama puanım düşük

Şuan çalışmıyorum. Bende bu banka sınavına odaklanmıştım . Ama gelen yorumlar canımı sıktı açıkcası.
2015 kps ye hazırlanıcam sanırım .
Deneyim olmayınca özelde hiç şansın olmuyor malesef
Bu sene alandan girdim ama puanım düşük
benim ziraatte vakıfta çalışan arkadaşlarım sorsan ay çok yoruluyoruz diolar ama havalarından geçilmiyor herkesle bizimle ble mşteri gibi konuşuyolar kırıla kırıla... ve oratama 2500 maaş... özeniyorum niye yalan söyleyeyim :KK43:

şartlarını biliyorum

bunu sen yazmıştın asya..

ASYA30 ASYA30 bankacımısın çagrı merkezinde görevlimi merak ettim..

bankaların çağrı merkezi yokmu güzelim
ben şubeciyim ama
çağrı merkezinden de çok tanıdığım var
zaten dikkat ettiysen çağrı merkezi olan (yani bulunan )bir kurumda dedim . yani kururmuma bağlı bir çağrı merkezi var
kurum çağrı merkezi değil yani
türkçenin azizliği
:)

me
kızlar ben ziraat bankasına sınavına hazırlanıyorum.. daha önce 2012 de yine ziraat bankası sınavını kazandım ama mülakatta elendim :KK43:

bu sene mülakatta elenenler sınava tekrar giremez gibi bi şart yok ama arkadaşlarım gözümü korkutu banka para kazanmak için yasağı kaldırmış.. gibi gibi..

hiç tanıdığınız ettiğiniz varmı benim durumumda olupa ikinci denemesinde bankayaya yerleşen
çok üzülüyorum boşunamı hazılanıyorum bn üstelik ikametgahımın olduğu ilde alım var bu sefer :KK43:(( 2012de başka bi şehir yazmak zorunda kalmışım :KK43:
merhaba canim sanirim sana en iyi ben yardimci olabilirim istanbul universitesi maliye 2010 mezunuyum Hep bankaci olmak istemistim oldum ve asla pisman degilim ozellikle sunu belirteyimki 6ay özel bankada calistiktan sonra devlet bankasina gectim 3 yıl oldu Ozel bankada cok fazla calisip az maaşla basliyosun kopek gibi calisiyosun ama ilerde cok ciddi paralar kazaniyosun Devlet bankasindada iyi maasla basliyosun ama ilerki yillarda yonetici oldugunda ozeldeki yoneticilere göre az maas aliyosun Ben para yerine huzuru seçtim Çok şükür eski bankami düşündükçe yatip kalkip sukrediyorum Bankacilik sevmeden yapilacak bi iş değil Güleryüzlü ve şık olmak zorundasin mesela sabirli olmak zorundasin Ben asla pişman değilim Düz memur olmaktansa bankaci olmani tavsiye ederim Memurlugu vergi mufettisligi yada gelir uzmanligi haricinde düşünme :KK66:

Son düzenleme:
çok
me

merhaba canim sanirim sana en iyi ben yardimci olabilirim istanbul universitesi maliye 2010 mezunuyum Hep bankaci olmak istemistim oldum ve asla pisman degilim ozellikle sunu belirteyimki 6ay özel bankada calistiktan sonra devlet bankasina gectim 3 yıl oldu Ozel bankada cok fazla calisip az maaşla basliyosun kopek gibi calisiyosun ama ilerde cok ciddi paralar kazaniyosun Devlet bankasindada iyi maasla basliyosun ama ilerki yillarda yonetici oldugunda ozeldeki yoneticilere göre az maas aliyosun Ben para yerine huzuru seçtim Çok şükür eski bankami düşündükçe yatip kalkip sukrediyorum Bankacilik sevmeden yapilacak bi iş değil Güleryüzlü ve şık olmak zorundasin mesela sabirli olmak zorundasin Ben asla pişman değilim Düz memur olmaktansa bankaci olmani tavsiye ederim Memurlugu vergi mufettisligi yada gelir uzmanligi haricinde düşünme :KK66:
şükür mutlu bankacı :) beni anlayacağını umarak tek birşey söylemek isyitorum.. insanların benden yardım istemesine ve yardım etmeye bayılıyorum.. bilgilerimi akarmaya bayılıyorum.. bu yüzden bankacılıga ilgiliyim...

muhasebeciyim ve ben firmanın gözünde sadece fatura işleyen fatura kesen bi fotokobi makinasından farkım yok insalar fikrimi sormaz önemsemez bile :/

Bakma sen çok zor şöyle böyle diye kıvıranlara. Onlar zora gelemiyorlar muhtemelen. Evet zor ama hangi iş kolay? İyi yerlere gelebilmek için biraz ödün vermek, totoyu yaymadan çalışmak lazım. Ben de muhasebeciyim, şu an çalışmıyorum. Smmm sınavlarına da giriyorum. Muhasebenin de bankadan aşağı kalır yanı yok yoruculukta. Bir de büyük firmada değilsenpatronun altında çalışmak, okuma yazmayı doğru düzgün bilmeyen adamların senin işinemüdahale etmeyeçalışması insanı delirecek noktaya getiriyor. Halkbankasının iki sınavına da girdim geçtiğimiz aylarda, ziraate de girceğim. Halkta iki kuzenim çalışıyor, imkanları çok iyi. 3 ayda bir çift maaş yıl sonunda temettü alıyorlar. Aldıkları maaş az gibi görünse de bu takviyelerle baya iyi oluyor. Ziraati çok bilmiyorum.

Bir de senin ne istediğin önemli. B grubundan kpssde atanıp bir yerde herhangi bir memur olmak seni tatmin edecekse zorla orayı. Şahsen ben tatmin olmam. Alanımla ilgili bir iş yapmak, yükselme imkanımın olması gözüme daha güzel görünüyor açıkçası. Özel sektörün çilesini çekmeyen (özellikle muhasebe) bankanın değerini bilmez.

benim ziraatte vakıfta çalışan arkadaşlarım sorsan ay çok yoruluyoruz diolar ama havalarından geçilmiyor herkesle bizimle ble mşteri gibi konuşuyolar kırıla kırıla... ve oratama 2500 maaş... özeniyorum niye yalan söyleyeyim :KK43:

Hangi meslekte yorulmadan çalışabiliriz ki.
Eğer gerçekten gönülden istiyorsan peşini bırakma derim

çok

şükür mutlu bankacı :) beni anlayacağını umarak tek birşey söylemek isyitorum.. insanların benden yardım istemesine ve yardım etmeye bayılıyorum.. bilgilerimi akarmaya bayılıyorum.. bu yüzden bankacılıga ilgiliyim...

muhasebeciyim ve ben firmanın gözünde sadece fatura işleyen fatura kesen bi fotokobi makinasından farkım yok insalar fikrimi sormaz önemsemez bile :/

Anlıyorum seni canım her işin kendine göre güzel tarafları var kötü tarafları var Mesela gün içinde öyle insanlar geliyoki okuma yazma bilmiyo kredi kartı kullanıyo ama fazia gelince siz dolandırıcısınız diye bağırıyo yada Vadelide 10 bin parası var diye sizin maaşınızı ben veriyorum bbu kadar bekletemezsiniz falan diyen var :KK70:
Yani insan katil bile olabilir aslında ama işin özü sevmeden katlanılmaz Eminim muhasebede böyle bbi atraksiyon olmuyodur.

Anlıyorum seni canım her işin kendine göre güzel tarafları var kötü tarafları var Mesela gün içinde öyle insanlar geliyoki okuma yazma bilmiyo kredi kartı kullanıyo ama fazia gelince siz dolandırıcısınız diye bağırıyo yada Vadelide 10 bin parası var diye sizin maaşınızı ben veriyorum bbu kadar bekletemezsiniz falan diyen var :KK70:
Yani insan katil bile olabilir aslında ama işin özü sevmeden katlanılmaz Eminim muhasebede böyle bbi atraksiyon olmuyodur.
hahaa çok güldüm özellikle 10 bin tl vadelisi olana :):) ama bende çok iyi bir kredi kartı kullanıcısıyım bankaya gimeden bana herşeyi danıyor arkadaşlarım çok hoşuma gidior..

yalnışlık yok yalnış anlaşılma var diyorum :::)

muhasebede müteriyle muhatap ılmuyorsun ama patron sanagerçekten fotokobi makinası gibi davranıo

muhasebede müteriyle muhatap ılmuyorsun ama patron sanagerçekten fotokobi makinası gibi davranıo
Sadece fotokopi makinası gibi davransa amenna. Yeri geliyor çaycı, temizlikçi, ayakçı muamelesi yapıyor. Sgk'nı yarım yamalak yatırıyor. Ne kazandığını ayanbeyan gördüğün halde üç kuruş maaşı minnet ederek veriyor. Daha sayarım da susayım ben eniyisi,

hahaa çok güldüm özellikle 10 bin tl vadelisi olana :):) ama bende çok iyi bir kredi kartı kullanıcısıyım bankaya gimeden bana herşeyi danıyor arkadaşlarım çok hoşuma gidior..

yalnışlık yok yalnış anlaşılma var diyorum :::)

Evet banada çok zevkli gelirdi böyle müşterilere bilgi verym kredi kullandırym yatırım tavsiyesinde bulunayım falan Düşün küçücük bir kızken bile oyunlarda ben hep bankacı olurdum :KK70: İlk 2-3 ay nasıl hevesliyim öyle sahneye çıkacak gibi makyajlar saçlar elbiseler etekler topuklular :KK48: müşteriler aşırı güleryüz hoşgeldiniz efendimler yine beklerizler falan filan aradan 3 ay geçti Gelen müşterinin suratına bile bakmadan işlem yapmaya başladım :KK45: Çünkü türk insanının kibarlıktan anlamadığını 3 ay içinde öğrendim Şimdi suratsız ve aşırı ciddi gözükmeye çalışıyorum :KK53:
İnşallah her şey gönlüne göre olur canım :KK66: Sınavda başarılar..

Aman ya uzun zaman Akbank'ta çalıştım. İnsanlıktan çıktım resmen, parası olan kendini birşey sanıyor, seni ezmeye çalışıyor ne de olsa çalışansın. İlk başladığım dönemde kendisini tanımayıp kimlik istediğim için adamın biri suratıma para fırlatmıştı. Müdür de müşterisinin tarafındaydı. Banka mı aman aman , Allah bir daha düşürmesin.

Ayrıca muhasebe bir firmanın bel kemiğidir. Nasıl küçümsüyorlar merak ettim doğrusu.

suratına para atmak mııı :KK57: vay ş...z vayy

Back