• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ziraat bankası

• Konu Sahibi Konu Sahibi wyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wyz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
51
9
28
Diğer
kızlar ben ziraat bankasına sınavına hazırlanıyorum.. daha önce 2012 de yine ziraat bankası sınavını kazandım ama mülakatta elendim :(

bu sene mülakatta elenenler sınava tekrar giremez gibi bi şart yok ama arkadaşlarım gözümü korkutu banka para kazanmak için yasağı kaldırmış.. gibi gibi..

hiç tanıdığınız ettiğiniz varmı benim durumumda olupa ikinci denemesinde bankayaya yerleşen
çok üzülüyorum boşunamı hazılanıyorum bn üstelik ikametgahımın olduğu ilde alım var bu sefer :((( 2012de başka bi şehir yazmak zorunda kalmışım :(

kızlar ben ziraat bankasına sınavına hazırlanıyorum.. daha önce 2012 de yine ziraat bankası sınavını kazandım ama mülakatta elendim :KK43:

bu sene mülakatta elenenler sınava tekrar giremez gibi bi şart yok ama arkadaşlarım gözümü korkutu banka para kazanmak için yasağı kaldırmış.. gibi gibi..

hiç tanıdığınız ettiğiniz varmı benim durumumda olupa ikinci denemesinde bankayaya yerleşen
çok üzülüyorum boşunamı hazılanıyorum bn üstelik ikametgahımın olduğu ilde alım var bu sefer :KK43:(( 2012de başka bi şehir yazmak zorunda kalmışım :KK43:
canım ben bankacıyım ama benim girdiğim dönemde bankalar kpss artı mülakatle alım yapıyordu
arkadaşının haklılık payı var
ama denemekten zarar çıkmaz
torpili olanlardan sonra hala açık kontanjan kaldı ise mülaktta geçersin
hatta israrlı ve isteklş olduğunu gösteren bir durum bu
şansını denemekten çekinme
ve eğer yapabiliyorsan
mutlaka tanıdık yada aracı edinmeye çalış
malesef düzen bu şekilde
:(

torpille olacaksa keşke olsa aramadıım kimse kalmaz :/ ama mülakatta elendim heycandan saçma sapan konuşmuşum bu sene kazanırsam bile geçmişimdeki rezillii biliyolar mal gibi elim ayağıma dolaştıydı

Sınan zor muydu alandan mı girmiştin . Öyle bir kural olduğunu sanmıyorum . Olsa başvuru belgesinde belirtilirdi

Sınan zor muydu alandan mı girmiştin . Öyle bir kural olduğunu sanmıyorum . Olsa başvuru belgesinde belirtilirdi
yooo aslında çok kolaydı mülakatta kolaydı evet alandan girdim ama ben çok heycanlandım herşeyi unuttum ve kikirik gibi herşeye güldüm heycanımı belli etmiyim die :( inşlh bu sefer olur yaşta gidiyo 26 yaşındayım

yooo aslında çok kolaydı mülakatta kolaydı evet alandan girdim ama ben çok heycanlandım herşeyi unuttum ve kikirik gibi herşeye güldüm heycanımı belli etmiyim die :KK43: inşlh bu sefer olur yaşta gidiyo 26 yaşındayım

Bende gireceğim bu sene. Daha önce girmen senin için artı bence .
Ne yapman gerektiğini biliyorsun en azından bu sebeple heyecanı ve korkuları bir kenara bırakmanı öneririm.
Umarım olur hakkında hayırlısı.

Ben eski ziraatliyim ve sana vereceğim tek tavsiye öyle efsane bir banka değil.3,5 sene çalıştım ve artık bunaldım bankadan.Çekilecek kahır değil.Yaşın kaç bilmiyorum ama ne yap ne et uğraşma bu banka ile.Evliliğin bile biter.O kadar insanla uğraşılmaya değmez.Hep emekli ve çoğu senden öncelik bekliyor.Birde devlet bankası zihniyetini aşamadılar halen.

Uzman ya da teftiş gireceksen birşey diyemem.Onlar başka.Ama gişe görevlisi olacaksan kaç bence.

Hakkında hayırlısı olsun

evet daha artık hazırım ama böyle bişey yüzünden hak ettiğim halde yerleşemezsem buna çok üzülücem :(

Ben eski ziraatliyim ve sana vereceğim tek tavsiye öyle efsane bir banka değil.3,5 sene çalıştım ve artık bunaldım bankadan.Çekilecek kahır değil.Yaşın kaç bilmiyorum ama ne yap ne et uğraşma bu banka ile.Evliliğin bile biter.O kadar insanla uğraşılmaya değmez.Hep emekli ve çoğu senden öncelik bekliyor.Birde devlet bankası zihniyetini aşamadılar halen.

Uzman ya da teftiş gireceksen birşey diyemem.Onlar başka.Ama gişe görevlisi olacaksan kaç bence.

Hakkında hayırlısı olsun

aaaa niye öyle dedin :( 26 yaşındayım bi şirkette muhasebeciyim kime söylesem vah yazık diyip ağlayacaklar nerdeyse halime neymiş 4 yıl okumuşum muhasebecimi olmuşum.... evet haklılar bi yerde.. banka yoğun ama insan içine cıkabiliyorsun burda kaldım 4 duvar arasında ve müdürümün fabrikadaki en aşağlık birim muhasebeymiş değersiz birim gibi davranmasından sıkıldım

aaaa niye öyle dedin :KK43: 26 yaşındayım bi şirkette muhasebeciyim kime söylesem vah yazık diyip ağlayacaklar nerdeyse halime neymiş 4 yıl okumuşum muhasebecimi olmuşum.... evet haklılar bi yerde.. banka yoğun ama insan içine cıkabiliyorsun burda kaldım 4 duvar arasında ve müdürümün fabrikadaki en aşağlık birim muhasebeymiş değersiz birim gibi davranmasından sıkıldım

Muhasebe nasıl değersiz olur anlamıyorum ya .
Ne yapıyorsunuz tam olarak çalıştığınız yerde ?

İnsan içi mi ? Afedersin ama tuvalete dahi gidecek zamanın olmayacak.3,5 sene çektim bunu ve dayanamadım artık.Eğer ki yapabiliyorsan SMMM ol.Kendi işin ve yaşın daha çok genç.Sen milletin ne dediğini bırak.Onlara hiç aldanma.Çoğu insan güzel elbise ve masaya tav oluyor.Ancak o gişenin arkası öyle değil.Akşama kadar insanlarla uğraşmaktan ve konuşmaktan evde eşinle ve çocuklarınla dahi konuşamaz ve uğraşamazsın.

Ayrıca bende ayrıldığımda vah vah dedi millet.Ama nedeni neydi biliyor musun ? İşimizi görüyordun neden ayrıldın.Ben onların keyfi işlerini yapmak zorunda değilim ama hele tanıdık bir yerde çalışırsan yapsan sorun yapmazsan sorun.Yaparsan sıra bekleyenler mırıldanır yapmazsan da '' aaa şuna bak bankacı oldu da burnu kalktı ve bizi görmüyor'' derler.İnsanların ne dediği önemli değil.

Sana tavsiyem şu '' sana bahşedilen ömür belli.Ne bir ileri ne de bir geri olacak.İşte bu ömrün kalan kısmını nasıl geçireceğin tamamı ile sana bağlı.Kendine özel zaman ayırabileceğin , eşin çocukların ve dostlarınla oturup keyifle iki kelam edicek mecalin kalacak bir işi düşün.Ayrıca maaşı öyle aman aman değil.Şu anda aldığın maaşa yakın maaş olur.

Tabelasına ve yazın serin kışın sıcak ve temiz olmasına ve de güzel giyinmek seni asla kandırmasın.Paranın bereketi bile olmuyor.Çünkü hergün binlerce lira görüp hesabında paran olmayınca motivasyonun bozuluyor ve aldığın paranın ne kadar değerli olduğunun farkında bile olmuyorsun

kızlar benim erekek kardeşim,çok düşük maaşa kadrosuz girdi önce..dayanamıyıp çıkıcaktıda..çıkma demiştik..600 tl alıyordu..1 sen falan öyle gitti..sonra aldılar...kadrolu..

İnsan içi mi ? Afedersin ama tuvalete dahi gidecek zamanın olmayacak.3,5 sene çektim bunu ve dayanamadım artık.Eğer ki yapabiliyorsan SMMM ol.Kendi işin ve yaşın daha çok genç.Sen milletin ne dediğini bırak.Onlara hiç aldanma.Çoğu insan güzel elbise ve masaya tav oluyor.Ancak o gişenin arkası öyle değil.Akşama kadar insanlarla uğraşmaktan ve konuşmaktan evde eşinle ve çocuklarınla dahi konuşamaz ve uğraşamazsın.

Ayrıca bende ayrıldığımda vah vah dedi millet.Ama nedeni neydi biliyor musun ? İşimizi görüyordun neden ayrıldın.Ben onların keyfi işlerini yapmak zorunda değilim ama hele tanıdık bir yerde çalışırsan yapsan sorun yapmazsan sorun.Yaparsan sıra bekleyenler mırıldanır yapmazsan da '' aaa şuna bak bankacı oldu da burnu kalktı ve bizi görmüyor'' derler.İnsanların ne dediği önemli değil.

Sana tavsiyem şu '' sana bahşedilen ömür belli.Ne bir ileri ne de bir geri olacak.İşte bu ömrün kalan kısmını nasıl geçireceğin tamamı ile sana bağlı.Kendine özel zaman ayırabileceğin , eşin çocukların ve dostlarınla oturup keyifle iki kelam edicek mecalin kalacak bir işi düşün.Ayrıca maaşı öyle aman aman değil.Şu anda aldığın maaşa yakın maaş olur.

Tabelasına ve yazın serin kışın sıcak ve temiz olmasına ve de güzel giyinmek seni asla kandırmasın.Paranın bereketi bile olmuyor.Çünkü hergün binlerce lira görüp hesabında paran olmayınca motivasyonun bozuluyor ve aldığın paranın ne kadar değerli olduğunun farkında bile olmuyorsun

Acayip içim karardı . Zaten şu bankada çalışıp mutlu olanı daha görmedim.
Konu sahibini bilmiyorum ama ben önüme çıkan tüm fırsatları değerlendirmek istiyorum
İnsan yaşamadan anlamıyor bazen.

Aman ya uzun zaman Akbank'ta çalıştım. İnsanlıktan çıktım resmen, parası olan kendini birşey sanıyor, seni ezmeye çalışıyor ne de olsa çalışansın. İlk başladığım dönemde kendisini tanımayıp kimlik istediğim için adamın biri suratıma para fırlatmıştı. Müdür de müşterisinin tarafındaydı. Banka mı aman aman , Allah bir daha düşürmesin.

Ayrıca muhasebe bir firmanın bel kemiğidir. Nasıl küçümsüyorlar merak ettim doğrusu.

Konu sahibini bilmiyorum ama ben önüme çıkan tüm fırsatları değerlendirmek istiyorum
İnsan yaşamadan anlamıyor bazen.

Kesinlikle yaşamadan anlamıyor.Ne kadar anlatsak da o tabela ve güzel giyim süslüyor gözlerini ve gönlünü.Kumarhane gibidir.Dışı şaşalı ama içi batırıcı birşey.

kızlar bende bayılmıyorum aslında bankacı olmaya ama ibf mezunu olarak yapabileceğim başka ne varki... bütün arkadaşlarım bankacı veya memur oldu presjli iş sahibi oldu... bana bütün cevrem baskı yapıyo 1000 tlye çalışıyorum yetmiyo kendimi ezik hissediyorum...

Kpss ' ye sıkı hazırlan ve memur ol.Sana tek tavsiyem bu.Sakın bankaya bulaşma ne sınav ne başka birşey hayatta yapamazsın.1 sene sabret ve sıkı ama çok sıkı hazırlan kpss'ye hatta dershaneye filan git.Ama asla bankacı olma

kpss boyut deyiştirdi artık resmen çok zorlaştı grdim tarih marih yoktu sinir oldum uzmanlığa çalışmadım aslındademek istiyorum ama çok uzun süreç :(

kpss boyut deyiştirdi artık resmen çok zorlaştı grdim tarih marih yoktu sinir oldum uzmanlığa çalışmadım aslındademek istiyorum ama çok uzun süreç :KK43:

Hangi bölümden mezunsun bende iibfliyim .

Back