- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar zinco damlanın içinde anason var, anasonun sersemleştirme gibi bi etkisi var diye biliyorum yanılıyorsam kusura bakmayın.belkide bebeğin böyle rahat uyuması onada bağlı olabilir
Benim kızım da 2 ay 1 haftalık.2 gündür zinco kullnmaya başladık.acaip uyku yapıyor normalmi bilmiyorum.Ama uykudan da ziyade sersemletiyor sanki senin dediğin gibi.Ne yapsam 4 damla değilde 2 damla vermeyimi denesem.Bi de benim bebeğim kakasını hergün muhakkak en az 2 sefer yapıyo ancak yinede ıkınıyo bacaklarını kendine çekiyo kasıyo kendini anlamıyorum ki kakasını yapabiliyo niye böyle kasıyo kendini gazdan dolayımı acaba?
ya canım ben kullanmıyorum ama bu damlayı cok merak ettım cunku benım oglumunda cok gaz problmı var cok sıkıyo kendını o sıktıkca ben cok uzuluyorum
kullanmayı bende dusunuyorum fıyatı ney acaba bılgılendırırsen sevınırım
bıde bı topıkte bana mama kullanıyormusun dıye sormussun hayır mama kullanmıyorum ama bazen sutum cok az gelıyo o zaman takvıye yapıyorum cunku bebegım doymuyor aglıyor
ya bu gaza cagre yokmu mahvoluyorum sabaha kadar
bende anlamadim bizim ki geceleri iyiudi en azindan simdi dogru duzgun uyumuyo 15 dakka anca uyuyo nerdeyse bizmkini aksine uykusuz uapti sankiBenim bebegim uc aylik oldu, kolik bitti diyebilirim. ve 3.haftamizdan itibaren zinco kullandik. ondan mi bilmiyorum bi aydir cok rahatiz ama uykusuzluk degil uyku yapti bizde zaten icinde anason yagi falan da var ya mayistirmasi lazim bence..
kurutma makinesini aciyorum uyuyo gibi kapatinca pat uyaniyo neden bi turlu anlamadimmbende anlamadim bizim ki geceleri iyiudi en azindan simdi dogru duzgun uyumuyo 15 dakka anca uyuyo nerdeyse bizmkini aksine uykusuz uapti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?