Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim boşuna kullanma hastaneden ilk cikarken doktorda verdi bize, zincon , Agulin, Metsil, Sap simplex, BioGai,Nur harveys , Gazoli hiçbiri fayda etmedi. Benim kizim kolik diye belki fayda etmemiştir ama kullandim hiçte işe yaramadi. Bir yere yarari varsa bir yerede zarari var.kızlar zinkoyu dün aldım..tamamen bitkisel içerikli diyor ama prospektüsü okuyunca koruyucu madde içerdiğini gördüm..sitesinde hiç yazmamışlar zincoyu üreten firma koruyucu maddeyi içindekiler kısmına..bugün 3 damla kullandım bebeğe..uyutuyo sürekli..normalmi bu...emiyo geri uyuyo..devam ediymmi..ne dersiniz..
Aarkadaşlar zinco da alkol var yazıyor üzerinde bende bu akşam verdim ilk defa sonra çok korktum devam etsemmi vermeye bilemedim
geceleri hatta gündüzleride çık ağlıyor benim kuzım hiçbirşey yspamıyorum kendimle ilgilenemiyorum ben benlikten çıktım resmen ne yaptın peki sen nasıl çözdünCanim bencede verme bir çok siteye baktim çok nadir iyi gelen var. Bende kullandim ve çoğu bebekte uyku yapiyor. Ve gaz ilaçlarindan cokta bir sey bekleme. Ben bir suru aldim kolik bebeğim . Şuan ilaç gaz damlasi siparişi alabilcek kadar dolu ev hiçbirinde zerre fayda görmedim
rezene ve kimyon demleyip içiyorum sabah akşam canım benim bebeğimde 70 günlük yakınlar birbirine geceleri arabayla geziyoruz biraz rahatlıyor canım tavsiye ederim birdeemmek istemiyor ayakta sallayıp şarkı söyleyerek zar zor emziriyorum çoğu kezAyni durum bende hala devam etmekte ama şiddeti azaldi Inanirmisin banyo yapamadiğim günler bile oldu.
Canim öncelikle kendini stresten uzak tut.
Sonra yediklerine dikkat et
Bebeğin ayaklarini sicak tut.
Ben Wind Salbe'N diye Gaz giderici masaj kremi almiştim, özellikle banyoda sonra karnina bu masaji yapip, sicak havlu koyup bacaklarini orta şiddette karnina bastiririrdim çok faydasini görmüştüm
Bunu illa bu kremle yapmak zorunda değilsin, Kimyon yağ8, Elma yağı, saf Zeytinyağını ilitip ayni sekilde karnina kolik masaji yapabilirsin. Hemen gecmiyor tabiki ama en azindan az da olsa rahatliyor.
Kendin rezene ve Anason tohumlarini kaynatip icebilirsin en azindan sana da süt yapar. Her yemeğinin içine kimyon at :)
Kizim 2.5 aylik 3 ayinda doktor atlatir dedi. Yani ara ara olur ama şimdiki gibi olmaz diyor.
Biz'de ilk 'Kolikle taniştiğimizda aynisini uyguladik. Arabada uyutup eve cikariyorduk 5 dakika sonra 1 saat sanki istanbulu gezen biz değilmişiz gibi kocaman gözleri ile hiçbir şey olmamiş gibi bize bakardi ☺rezene ve kimyon demleyip içiyorum sabah akşam canım benim bebeğimde 70 günlük yakınlar birbirine geceleri arabayla geziyoruz biraz rahatlıyor canım tavsiye ederim birdeemmek istemiyor ayakta sallayıp şarkı söyleyerek zar zor emziriyorum çoğu kez
Benim bebeğim 19 günlük ama gaz sancısı yüzünden 3 gün 3 gece uyumadı doğru düzgün yatırıyorum hemen geri uyanıyor kaka yapıyor ama gaz sancısı bitmek bilmiyor çok moralim bozuldu stres oldum en sonunda aile hekimine danıştım zinco yu yazdı çocuk doktorumuza da sordum verebilirsin dedi, benim kızım da işe yaradı çok şükür, gece emmek için uyandı sadece, arkadaşım başka bir damla ismi vermişti eczacıya sordum hangisi iyi diye ben çocuğumda zinco yu kullandım, her bebeğe ayni damla iyi gelmeyebiliyor bazılarına hic biri fayda etmiyor dedi. Bence de tamamen çocuğa özel bir durum bu denemeden anlamak zor. Birine iyi gelen diğerin de fayda etmiyor, ayrıca uyku yapma konusu benim kızım da çok geçerli değil uykusu normal aşırı uyuma söz konusu değil, Allah bebişlere şifa, annelere bu süreçte sabir versinArkadaslar bugun 1 aylik olduk.. bebegim kolik degil ama gun icinde cok ikiniyor ve cok rahatsiz uykusu da cok hafif o yuzden uyaniyor surekli.. zinkonu duydum cok ama 1 aylik bebeklerde de kullaniliyor mu yani
Ama derecr ucula falan yeni jHayir canim iciriceksin .....
Ama öle yazıyor demişlerki poposu yeni olduğu için kakasını yaparken kuruyor derecenin ucuyla zeytünyağı sür poposuna diye yazmışlarHayir canim iciriceksin .....