Evet 16 günlük bebeğim aşırı sancı çekiyor yapana kadar ama sonunda ağlaya ağlaya yapıo bide bili soracam normalde 5-6 defa kaka yapıodu artık 3-4 defa yapıo normalmiSenin bebek 16 gunluk mu hemenn dr basvur benim yaxdiklarim 3 4 aylik bebekler icindi
Bunu yapan gastroentoloji uzmanı bende bilemiyorum doğrumuCok uyarici yapmak istiyosaniz bas barmaginizi yaga batirip popo deligini pisik kremi surer gibi uyari yapin vazalinli kulak copuyle yapan dr dogrumu yapiyo yag yanlis
Ah bu gaz sancıları var yaBende hic sersepletmedi aksine demekki her cocukta farkli oluyo benim oglumda isi yaradi umarim he bebise iyi gelir kolay deyil
Bebeginiz kac haftalik.?? Cok asiri uyku yapiyor.Bende bugün kullanmaya başladım bakalım nasıl olacak
Benim 3 aylik 1 oglum var adi kuzey Bartu ilk zamanlar kakasini duzenli ve sık yapiyodu artik benim destegim olmadan yapamiyo bende ya sabunla yada fitille yaptiriyodum bugun bi arkadadim zinco yu dene dedi ve kullandim sadece 1 kere verdim ve kendi kakasini destek almadan yapti 2 gun arayla vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?