Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
matematıkcım canımcıgım ;zınkoyu verıp cıkaramamasından degıldır.hereketlerıne dıkkat et kaka yapar gıbı ıkınıyorsa eger.karnına dogru cekıp ayaklarını kakasınıda yapamadıysa uzun zamandır kesın kaka sorunu var
daha dogrusu;poposunu gırıs kısmı bebeklerde daha yenı oldugu ıcın kaak esnasında kuruyor canı acıyor.cıkarmada problem yasıyordur senınkı.derecenın ucuyla zaytın yagı sur poposuna yumusat orayı.ıcerıye dogru rahat cıkarmasına yardımcı olur.ben ıkı gunde bır yaptım alısana kadar.hatta ek gıdaya gecıncede yaptım katılasıncada cok bagırtıyor da:)))))))
arada zeytın yagı ıcır bır cay kasıgı.bagırsakları yumusar.kızalr hepınız deneyın korkmayın .ben hepsını denedım ve daha 8ay uykusuz bır gecem gunum olmadı:))))))))
tecrube konusuyo dıyebılırzzz:))))
ılkınde aynı sıkıntıları yasadım yavrum arada kaynadı acıyla buyudu:)))))
acıların cocugu o:)))))))))
ha bırde kakaını yaptırırken gazını cıkarırken bagırdıgında dızlerını karnına bastırıp bagırsaklarına baskı yapın oda cok etkılı oluyor.
gecmıs olsunnnnn:))))))
biz uzun süre işe yarar umuduyla kullandık, en ufak bir faydası olmadı. ayrıca doktorumuzu değiştirdiğimizde yeni doktorumuz, bebeğin bağırsaklarını tembelleştirebiliyor, ilerde kabızlık sorunu yaşamasın istiyorsanız ben vermeyin derim dedi. faydası olsa yine de kullanırdım belki, ama hiç işe yaramamıştı bizde...