Arkadasim ben kucuktun o zaman babam okula gotururdu onlarin cok fazla etkinlikleri oluyor onlara giderdik. Bir ogrencisinin topuyla oynuyordum gelip beni ittirip topunu almisti banada bagirmisti alma bidaha diye cok korkmustum aklimda kalan tek kotu ani bu :) saldirganliklari icgudusel diye dusunuyorum, mesela suan isitme engelli ogrencileri kucukler ilkokul 6 7 8. Sinif onlarda da kendilerini kanitlama cabasi var. Cok fazla takinti yapiyorlar, komplekse giriyorlar sanirim buyudukce farkliliklarinin farkina vardiklarindandir. Zihinsel engellilerde oyle bir sorun yoktu diye hatirliyorum hatta arkadas gibiydiler babamla, birisi cicek cikolata ablami istemeye gelmisti birisi eve gelmisti babamla sohbet etmeye anneme demisti ben hocama yeni es alcam kendime de bulunca seni birakicaz falan espri yapiyordu :) Birini carsida goruyorum elinde bir tartisi var para kazanmaya calisiyor. Bir sekilde hayatlarini surduruyorlar. Saldirganlik konusunda tereddut etme bence, onlarda iletisime gectigin zaman yapmazlar diye dusunuyorum.
LG G2 D802