zihin kontrolü, silva metodu

tatyana35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
320
8
kızlar merhaba. ben kişisel gelişim üzerine yaptığım araştırmalar sonucu silva metodu diye bir zihin kontrolü sağlayan metodlar bulunduran, jose silva tarafından bulunmuş bir yöntemle karşılaştım. bu silva metodu verilen eğitimler sonucu mezunların zihinlerini muhteşem bir şekilde kontrol altına aldığı söyleniyor. tabi seminerlere katılamadığım için kendim kitabını aldım daha okumadım ama merak ediyorum aranızda silva mezunu olan ya da metodları bilen biri var mı?

zihnini tam olarak kontrol edebilmekten tam olarak kastını anlayamadım :) bilinçaltına erişimle ilgili birşey mi ?

]bnde almayı düşünüyorum kitabı ama emin değilim siz fayda gördünüzmü

açıkcası faydasını gördüm. meditasyonla ilgili birşey. zihnini kontrol edip bazı yöntemlerle hayatında olmasını istediğin şeylere yoğunlaşıyorsun. ben sevdim kitabını okumayı tavsiye ederim

zihnini tam olarak kontrol edebilmekten tam olarak kastını anlayamadım :) bilinçaltına erişimle ilgili birşey mi ?

canım bu kitapta daha ayrıntılı anlatılıyor. beynin gönderdiği dalgaları titreşimleri falan anlatıyor. zihnin bulunduğu durumları alfa beta teta olarak ayırmış yani meditasyonda olduğu gibi uyur modundaymış gibi dikkatini uyanıkken topluyosun. şuan pek net anlatamadım farkındayım ama kısaca anlatmaya kalkışınca biraz karışık görünüyo :)

biraz okudum şimdi
bilinçaltına erişmekle ilgili okuduğum kitaplar araştırmalar var ancak bu metodu hiç duymamışım. 16 egzersizden söz ediliyor sanırım bunlar kitapta var . hangi, kitabı okuyorsunuz siz.
ben bir süredir bilinçaltına erişmek ve temizlemekle ilgili araştırıyorum ama henüz başarılı olamadım.
bana yardım edecek bir yerde yok bulunduğum yerde terapistte yok. kendi kendime başaramadım maalesef...
varsa öneriniz sevinirim...

bilinçaltını yönlendirmek mümkün, fakat bilinçaltı temizlemeyi tek başınıza yapamazsınız diye biliyorum..

bu metod da hoş aslında hiç duymamıştım araştırayım, sağol :)

canım bilinçaltını temizleme konusu görmedim bu kitapta. sadece alışkanlıklardan kurtulma istediklerini kendine çekebilme falan var. jose silvanın kendi anlatımıyla 'zihin kontrolü silva metodu' kitabın adı. ucuz bir kitap zaten kısa sürede de okunabilir deneyim derim belki faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…