- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Canım dualarımdasın, çok giremiyorum ama hep dua ediyorum acil şifalar diliyorumAleykumselam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dualarımdasın, çok giremiyorum ama hep dua ediyorum acil şifalar diliyorumAleykumselam canım
Sağol ablacımKolay gelsin canım
Etsin bakalımAyrıntı yok ki,üstünkörü işte.idare ediyorum dedi
Allah razı olsun birincisi gitti .haftaya bugün tekrar gideceğim yine dualarınızı eksik etmeyinİnatçı keçi Biz sana önce tatil yap dedik ,tatilde istediğimi yiyemem içemem diye mi korktun?
İnşallah kolay bir şekilde çekilir
Sağol canım bir taneyi aldırdım .haftaya bugün bir daha gideceğimAllah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun canımSağol canım bir taneyi aldırdım .haftaya bugün bir daha gideceğim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Nasılsın tatlım ne zaman cikiyosun hastaneden
Gözün aydın geçmiş olsun canımAllah razı olsun birincisi gitti .haftaya bugün tekrar gideceğim yine dualarınızı eksik etmeyin
Sağol canım daha iki tane var çekilecekGözün aydın geçmiş olsun canım
Görünmüyor konu falanKonumu açtım sirami savdim ☺isim yazmayı son anda hatırladım çok şükür
Bende göremiyorum artık kazen bey amca ne zaman onaylarsaGörünmüyor konu falan
Sağol canım benimCanım dualarımdasın, çok giremiyorum ama hep dua ediyorum acil şifalar diliyorum
Iyi değilim pek,Belli değil hiç.insallah yakında olur canimN
Nasılsın tatlım ne zaman cikiyosun hastaneden
Benim gibi unutup kalanlarla yazmadın yani ay ya bitseydiKonumu açtım sirami savdim ☺isim yazmayı son anda hatırladım çok şükür
Niye çekiyorlar canım bütün dişleri yaSağol canım bir taneyi aldırdım .haftaya bugün bir daha gideceğim
Ben iyiyim bugün halı ve perdeleri hallettikAynı bebekim,idare. Sen nasılsın?
Canım yirmilikler çıkmış ve çürümüş çekimden başka çare yok.bugun çektirdiğim de epey çürümüş ve altta dış olmadığı için uzamış mecburdu yani.Niye çekiyorlar canım bütün dişleri ya
He yirmilikse tamam canım ben de normal dişler sandımCanım yirmilikler çıkmış ve çürümüş çekimden başka çare yok.bugun çektirdiğim de epey çürümüş ve altta dış olmadığı için uzamış mecburdu yani.