Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar evde olsa su daha fenaGeçmişler olsun, bence su daha fena yaaa
Bizim urfada da kesiliyor elektrik. Geçen müstakbel kaynanam çöp atmaya gitti, asansörde kaldı. Yine ben kurtardım kader iste
Maşallah ona inşallah hep böyle devam ederAbi olmanın sorumluluğu şimdiden yerleşti bebek aglasın bizden once odaya koşuyor. Aglayınca susturmaya çalışıyor. Bi nevi alışmaya çalışıyor :)
kocası kalkıp bakmıyor bile, asansörde bagırıp duruyor. Allahtan komşu amcada anahtar vardı açtı kapıyıÇocuklar evde olsa su daha fena
Sen olmasan ne yapacak
İnşaallah canımMaşallah ona inşallah hep böyle devam eder ☺❤
Ne zaman gidecekler bayağı yerleştiler:)kocası kalkıp bakmıyor bile, asansörde bagırıp duruyor. Allahtan komşu amcada anahtar vardı açtı kapıyı
İnşaallah canım
Cuma doktora gidiyorlar. Sorun çıkmazsa bu hafta giderler bide tafralarından geçilmiyor. İşleri bitti yaNe zaman gidecekler bayağı yerleştiler:)
Boşver canım Rabbim biliyor siz onları en zor zamanlarında yardım ettiniz:)İyilik sende kalsın ses etmeCuma doktora gidiyorlar. Sorun çıkmazsa bu hafta giderler bide tafralarından geçilmiyor. İşleri bitti ya
Etmiyorum zaten. Dedigin gibi Allah biliyor :)Boşver canım Rabbim biliyor siz onları en zor zamanlarında yardım ettiniz:)İyilik sende kalsın ses etme
Hangi mermer desenli canım resim bulursan atsana :)Kukrim kuzum üstü krem altı kahve olan benim banyomun aynısı bence koyu renk kullanma hatta iki renkte kullanma böyle mermer desenli yaptırabilirsin Harika duruyo netten bak istersen benim elimde olsaydı ben iki renk tercih etmezdim
Bildirimden önceki oyları ciddiye alıp can sıkmamak lazım hala öğrenemedin mi?Gidiyorum geliyorum hâlâ sıfır sıfır sıfır nolcek böyle deynepnaz
Benim saclarımıda seeeevyasminsay seni çok sevdiğimi söylemiş miydim daha önce ,içimden geldi,havuç saçlarını sevdiğim
Senin saçlarını balböcuuu sevsinBenim saclarımıda seeeev
Ya ben ya benSenin saçlarını balböcuuu sevsin
Bak bak niye öyle didin şimdi gıııSenin saçlarını balböcuuu sevsin
Seni de alimiyon bacım sevsinYa ben ya ben
Tabi ki kalp kalbe karşıSeni de alimiyon bacım sevsin
Seni sevdiğimi yazmama gerek var mı,hissetmiyor musun ,kalp kalbe karşı değil mi?
Böcükte bana vermiş ammaaaaYasmin deynepnaz 'a oy vermiş sen ise balbocuu'ğuna