- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.102
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz gidin birbirinizi sevin o zamanBöcükte bana vermiş ammaaaa
Kazen duymasın etiket yapayım mıKazen enginara vermiş,artık 1.olamaz eledik onu
Dün oy vermek çok zor diyordu iyi olduuuKazen enginara vermiş,artık 1.olamaz eledik onu
Severikkkkk nolcemişşşş hıı aman siz sevmeyinnSiz gidin birbirinizi sevin o zaman
Duyarsa duysun ,zaten madalyamı da aldı vermiyor.Almadan önce sorar nezaketen insan,erkek milleti işteKazen duymasın etiket yapayım mı
Bir an korktum ya bana oy verirse diyeDün oy vermek çok zor diyordu iyi olduuu
Aynen madalyalarımız gitti Onun yerine profile bir yazı ekleseydi:)Mesela Anneler Kulübü yazan yere 1 madalyalı 2 madalyalı 3 madalyalı yada madalyaya göre renkleri farklı olsaDuyarsa duysun ,zaten madalyamı da aldı vermiyor.Almadan önce sorar nezaketen insan,erkek milleti işte
Etiketledim cevap versin bakalımBir an korktum ya bana oy verirse diye
Niye kaçtındeynepnaz Deyno ben kaçıyoreee ne halin varsa gör
Sizinkiler önemli değil de benimkine master şef yazsaydıAynen madalyalarımız gitti Onun yerine profile bir yazı ekleseydi:)Mesela Anneler Kulübü yazan yere 1 madalyalı 2 madalyalı 3 madalyalı yada madalyaya göre renkleri farklı olsa
Ben onu ikikere taddım deyno vallahi bende hüsranla sonuçlandı bende korktumBir an korktum ya bana oy verirse diye
En son 9 gibi gelmiş,gelmez daha rahat oldeynepnaz Deyno ben kaçıyoreee ne halin varsa gör
Vayyy bu fikre bayıldım benim 3 madalya olduğuna göre bende yazabilirSizinkiler önemli değil de benimkine master şef yazsaydı
Yarın gelirEn son 9 gibi gelmiş,gelmez daha rahat ol
Yemek var ocakta yanmasınnnNiye kaçtın
Senin ocak hiç boş kalmıyorYemek var ocakta yanmasınnn
Ha 1 ha 3,aramızda üçün beşin lafı mı olur?Vayyy bu fikre bayıldım benim 3 madalya olduğuna göre bende yazabilir