• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Maceramıı oo süper :KK66: ,ciddimisin abla kız vallahi şu zamanda teli olmayan çok azdır sanırım :KK66:
İhtiyaçları yok canım ben gereksiz buluyorum yani daha erken olur elbet:)

Yapamıyorum kahretsin. Kahvaltıda diyetteyim akşama afiyette🤭. Spora başlamadan olmayacak bu iş😕
Al benden de o kadar:)Eylül sonrası yapmayı planlıyorum spor,yürüyüş yok kilo alıyorum:)

Al benden de o kadar:)Eylül sonrası yapmayı planlıyorum spor,yürüyüş yok kilo alıyorum:)
Kışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim☺️ pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dedi😂😂😂

Çok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmedi :skandal: Kızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi.:skandal:Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.:skandal:
Sonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyor 😂

Kışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim☺ pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dedi😂😂😂
Aynı ben:70:
Ama kışın hareketli oluyorum yürüyüşe gerek olmuyor:)Şimdi hep yatıştayım:70:

Çağ teknoloji ama çocuklar sonra bağımlı oluyor:)Okul,dersler bunu kaldırmıyor:)
Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.

Sonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyor 😂
Aynen canım ama orada neredeyse ağlayacaktım:)
Suda kesildi bugün :70:Ama elektrik daha fena:)

Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.
Biz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)

Biz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)
Senin çocuklarda dışarda mi oymuyor abla benimkiler de şimdi aşağı istiyor komşuları bekliyorim insinler diye hem çay kkyacagim birde

Back