- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Yapamıyorum kahretsin. Kahvaltıda diyetteyim akşama afiyette. Spora başlamadan olmayacak bu işNasılsın canım diyet nasıl gidiyor diye sorsam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapamıyorum kahretsin. Kahvaltıda diyetteyim akşama afiyette. Spora başlamadan olmayacak bu işNasılsın canım diyet nasıl gidiyor diye sorsam mı
İhtiyaçları yok canım ben gereksiz buluyorum yani daha erken olur elbet:)Maceramıı oo süper ,ciddimisin abla kız vallahi şu zamanda teli olmayan çok azdır sanırım
Al benden de o kadar:)Eylül sonrası yapmayı planlıyorum spor,yürüyüş yok kilo alıyorum:)Yapamıyorum kahretsin. Kahvaltıda diyetteyim akşama afiyette. Spora başlamadan olmayacak bu iş
Döndüm baktım hakikaten bankanmis keşke gitmeden alimriko olaydı
benim bu 13. yanılmıyorsam gurtmingotam da 19. katılışında aldı madalyayı yani yılmak yok
Sen daha iyi bilirsin tabi ablaİhtiyaçları yok canım ben gereksiz buluyorum yani daha erken olur elbet:)
Çağ teknoloji ama çocuklar sonra bağımlı oluyor:)Okul,dersler bunu kaldırmıyor:)Sen daha iyi bilirsin tabi abla
Bunu bilmesi gerekiyorduDöndüm baktım hakikaten bankanmis keşke gitmeden alimriko olaydı
Kışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dediAl benden de o kadar:)Eylül sonrası yapmayı planlıyorum spor,yürüyüş yok kilo alıyorum:)
Dolması çok fena onun bence bu toteme ihtiyacı bile yokBunu bilmesi gerekiyordu
Sonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyorÇok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmedi Kızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi.Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.
Aynı benKışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim☺ pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dedi
Aynen hayırlısı bakalım:)Dolması çok fena onun bence bu toteme ihtiyacı bile yok
Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.Çağ teknoloji ama çocuklar sonra bağımlı oluyor:)Okul,dersler bunu kaldırmıyor:)
Aynen canım ama orada neredeyse ağlayacaktım:)Sonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyor
20li yaşlarda böyle değildim ya 30larda bir miskinlik çöktü.Aynı ben
Ama kışın hareketli oluyorum yürüyüşe gerek olmuyor:)Şimdi hep yatıştayım
Biz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.
Son 2-3 yılda böyle oldum:)20li yaşlarda böyle değildim ya 30larda bir miskinlik çöktü.
Senin çocuklarda dışarda mi oymuyor abla benimkiler de şimdi aşağı istiyor komşuları bekliyorim insinler diye hem çay kkyacagim birdeBiz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)