- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Vallahi çok güzel oturmuş düzEniniz maşallah ablaBiz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi çok güzel oturmuş düzEniniz maşallah ablaBiz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)
MucksssBenim şarj biraz oldu beni arayanları arayayım ve geleyim:)Görüşürüz
Eşim evdeyken mutlaka çıkarıyor canım o yoksada sitenin içinde bisiklet sürüyorlar.En azından 1-2 saat:)Senin çocuklarda dışarda mi oymuyor abla benimkiler de şimdi aşağı istiyor komşuları bekliyorim insinler diye hem çay kkyacagim birde
Hayat kırkında yeniden başlıyor diyolla. Yaşayıp görcez artıkSon 2-3 yılda böyle oldum:)
Benim az kaldı:)Hayat kırkında yeniden başlıyor diyolla. Yaşayıp görcez artık
Site daha iyi olur Bizim site yok bildgin standar mahalle eskiden daha guzeldi köy olarak geçiyordu oturduğum yer merkeze uzaktı şimdi sehirlesti artıkEşim evdeyken mutlaka çıkarıyor canım o yoksada sitenin içinde bisiklet sürüyorlar.En azından 1-2 saat:)
Hepsi saha ne gerçekten bende arada kaldımHerkes yine sunum konusunda çok başarılı zeytinyağlı bir yemeği bu kadar yaratıcı sunmak başlı başına başarı zaten Harika hepsi maalesef oylamada bi tanesini seçmem gerekiyordu ve en çok barbunya yiyoruz diye ona verdim bir sebebi Yok yani hepsi de kıyaslanamayacak derecede çok emekli çok güzel görünüyor hepinizin eline emeğine sağlık ❤
Geçmişler olsun, bence su daha fena yaaaAynen canım ama orada neredeyse ağlayacaktım:)
Suda kesildi bugün Ama elektrik daha fena:)
Nasılsınız canımSonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyor
Çok güzel valla hepsi ❤Hepsi saha ne gerçekten bende arada kaldım
İyiyiz canım, 23 günlük olduk. Sen nasılsın, yarışmalara katılmıyor musunNasılsınız canım
Aaa sen mi yapmıştın canım başarılar diliyorumgurtmingotam ballllllll oyun için kocamaaaaan teşekkür ederim
Evet Kuzum teşekkür ederim balımmmAaa sen mi yapmıştın canım başarılar diliyorum ❤
Oyy maşallah büyümüş bile baksana maşallah ❤ iyiyiz çok şükür iki kategori oldu katılmadım önümüzdeki ay artık nasipseİyiyiz canım, 23 günlük olduk. Sen nasılsın, yarışmalara katılmıyor musun
Rica ederim canımEvet Kuzum teşekkür ederim balımmm
Evet, dünyaya gelen büyüyor :)Oyy maşallah büyümüş bile baksana maşallah ❤ iyiyiz çok şükür iki kategori oldu katılmadım önümüzdeki ay artık nasipse☺
Aynen öyle canım abi nasıl kardeşiyle arası Toparlanınca gel canım bende yeni geldim iki gündür netim bitmişti çok özlemişim herkesiEvet, dünyaya gelen büyüyor :)
Bende toparlanayım da aranıza geri döneceğim
Abi olmanın sorumluluğu şimdiden yerleşti bebek aglasın bizden once odaya koşuyor. Aglayınca susturmaya çalışıyor. Bi nevi alışmaya çalışıyor :)Aynen öyle canım abi nasıl kardeşiyle arası ☺ Toparlanınca gel canım bende yeni geldim iki gündür netim bitmişti çok özlemişim herkesi ❤