Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Herkes yine sunum konusunda çok başarılı zeytinyağlı bir yemeği bu kadar yaratıcı sunmak başlı başına başarı zaten Harika hepsi maalesef oylamada bi tanesini seçmem gerekiyordu ve en çok barbunya yiyoruz diye ona verdim bir sebebi Yok yani hepsi de kıyaslanamayacak derecede çok emekli çok güzel görünüyor hepinizin eline emeğine sağlık ❤️

Eşim evdeyken mutlaka çıkarıyor canım o yoksada sitenin içinde bisiklet sürüyorlar.En azından 1-2 saat:)
Site daha iyi olur Bizim site yok bildgin standar mahalle eskiden daha guzeldi köy olarak geçiyordu oturduğum yer merkeze uzaktı şimdi sehirlesti artık 😂

Hadi görüşürüz abla tutmayayim ben seni 😘

Herkes yine sunum konusunda çok başarılı zeytinyağlı bir yemeği bu kadar yaratıcı sunmak başlı başına başarı zaten Harika hepsi maalesef oylamada bi tanesini seçmem gerekiyordu ve en çok barbunya yiyoruz diye ona verdim bir sebebi Yok yani hepsi de kıyaslanamayacak derecede çok emekli çok güzel görünüyor hepinizin eline emeğine sağlık ❤
Hepsi saha ne gerçekten bende arada kaldım :KK43:

Aynen öyle canım abi nasıl kardeşiyle arası ☺ Toparlanınca gel canım bende yeni geldim iki gündür netim bitmişti çok özlemişim herkesi ❤
Abi olmanın sorumluluğu şimdiden yerleşti 😂bebek aglasın bizden once odaya koşuyor. Aglayınca susturmaya çalışıyor. Bi nevi alışmaya çalışıyor :)

X