- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canımRabbim şifa versin, çok geçmiş olsun canım
bana sorma zaten hiçNassin kuzu
Benimki de gelinliğin altına beyaz şalvar gitsene demiştiBenimki al ama altindan tisort giyersin dedi
Yok canım ya daha bizbizeyiz ondanKukrim bamyacilar cosmus
Yok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksenBirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa
Onu kazene söyleyeceksinBildirim busefer erken gitsee Nevreste abla olmazmı öyle daha heyecanlııı
Dimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaaYok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksen
Onu şimdi şeetmiyim didimdiii nevo iletirOnu kazene söyleyeceksin ☺
Aynen canımDimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaa
Seda sayan çorapsız giymez hayattaDimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaa
Yok canım her zaman öyle dizilmiyorAma küsmesin oylarda sıranın cidden etkisi yok:)Yapılış sırasına göre dizilmiyor muydu tarifler neden karışık bu sefer Nevreste abla @Zeynepssp küstü valla
Balküpümm ballAynen canım
AllahımyaaaaaSeda sayan çorapsız giymez hayatta
Yok canım sadece 2-3 kategoridir öyleydiYani uzun süredir katılanlar bilir biz sürekli bir düzene göre diziyoruz:)Önceden yüklenme sırasına göreydi
Ama ilk ben vermiştim:/Nereye gittin yahu:)benim de sanırım 1 oyum var Minik Duduklu Tencere sağolsun ben de sarılsam olma mı?
Çok şükür aramisin canım hala gelmedimi elektrikÇok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmedi Kızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi.Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.
30 dk önce geldi sonra yine gitti yeni geldi Telefon ve elektrik ne büyük nimetmişÇok şükür aramisin canım hala gelmedimi elektrik