• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Kukrim KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. kuzum üstü krem altı kahve olan benim banyomun aynısı bence koyu renk kullanma hatta iki renkte kullanma böyle mermer desenli yaptırabilirsin Harika duruyo netten bak istersen benim elimde olsaydı ben iki renk tercih etmezdim

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa
Yok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksen😘

Yok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksen😘
Dimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaa o_O:KK15::KK19:

Çok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmedi :skandal: Kızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi.:skandal:Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.:skandal:

Çok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmedi :skandal: Kızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi.:skandal:Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.:skandal:
Çok şükür aramisin canım 😘 hala gelmedimi elektrik

Back