Allah razi olsun canımRabbim şifa versin, çok geçmiş olsun canım
bana sorma zaten hiçNassin kuzu
Benimki de gelinliğin altına beyaz şalvar gitsene demiştiBenimki al ama altindan tisort giyersin dedi
Yok canım ya daha bizbizeyiz ondan
Yok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksenBirTutamMutluluk20 kuzu ayakkabıyı kaça aldın bende bayrama düşünüyodum çok hoşuma gidiyor ama acık ya parmak yerleri ben ten çorapla giycem oyuzden alsammı almasammı tenle nasıl durur bilemedim yaa
Onu kazene söyleyeceksin
Dimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaaYok ya açık ayakkabi ile çorap giyme onu kapalı al çorap giyeceksen
Onu şimdi şeetmiyim didimdiii nevo iletirOnu kazene söyleyeceksin ☺
Aynen canımDimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaa
Seda sayan çorapsız giymez hayattaDimi kuzu cok hoşuma gitmesinin yanında pek hoş olmaz gibi öyle , şimdi düşündüm bir hayal ettimde yok yok olmazyaa
Yok canım her zaman öyle dizilmiyorYapılış sırasına göre dizilmiyor muydu tarifler neden karışık bu seferNevreste abla @Zeynepssp küstü valla
Balküpümm ballAynen canım
AllahımyaaaaaSeda sayan çorapsız giymez hayatta
Yok canım sadece 2-3 kategoridir öyleydiÖnceden yüklenme sırasına göreydi
Ama ilk ben vermiştim:/Nereye gittin yahu:)
Çok şükür aramisin canımÇok kötü birgün geçirdim hala gerginim:)
Sabah kızları gezi için gidecekleri otobüse bıraktık.Şarjım azdı eve geldik .Elektrik kesilmiş.Akşama gelir diye önemsemedim ve arkadaşlarla dışarıdaydım.Kızların kamptan mesaj geldi akşam 19:30-20:30 arası bu numaradan arayabilirsiniz.Ama teelefon 6 da kapandı ve elektrik gelmediKızları arayamıyacağım diye çok üzüldüm.A101 gittim orada telefonu az şarj edip kızları arayacağım numarayı aldım.Sağolsun kasiyerden aradım.Ya arayamasaydım ya annem bizi neden aramadı deselerdi. Eşimde yok.Gece gelecek onuda arayamadım.
30 dk önce geldi sonra yine gitti yeni geldiÇok şükür aramisin canımhala gelmedimi elektrik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?