İyiyim miniğim sen nasılsınevet canım ver oyunu gitsinnasılsın bu arada
Vahhh ne giyim ben ozaman elbiseyi ,bi kot bi tşört cekeyim eniyisi deseydin kıskanüyüüüBenimki al ama altindan tisort giyersin dedi
İyiyim miniğim sen nasılsın
Büyüdü kızçem mahallenin hanım ağası oldu. Kediye köpeğe gelene geçene efeleniyorbende iyiyiyim canım senin minnoş napıyor
Ay bunlar nekadar şık duruyooooooBakın baktıklarını bugün bunlar
Yarin gidip altindan astar neyim yaptircam bildigin bu tarafindan diger tarafi gozukuyoVahhh ne giyim ben ozaman elbiseyi ,bi kot bi tşört cekeyim eniyisi deseydin kıskanüyüüü
Büyüdü kızçem mahallenin hanım ağası oldu. Kediye köpeğe gelene geçene efeleniyor
Büyüdü kızçem mahallenin hanım ağası oldu. Kediye köpeğe gelene geçene efeleniyor
Elbiseyi çek de at bakayimYarin gidip altindan astar neyim yaptircam bildigin bu tarafindan diger tarafi gozukuyobeyaz ayakkabi da aldim cok hos oldu ya
Enişte haklı demekki yaptır yaptır ayupturrrYarin gidip altindan astar neyim yaptircam bildigin bu tarafindan diger tarafi gozukuyobeyaz ayakkabi da aldim cok hos oldu ya
Çok yardımcı oldun kuzu sağolAy bunlar nekadar şık duruyoooooo
Komşularda hayvan sever Allahtan rahatım o konuda.oooooolmaz bu işler böle deseydin gezdirirkn zorlar valla
Allah bagislasin
Kız valla böyle konularda bende çok kararsız birisiyim bilemedimki şimdiÇok yardımcı oldun kuzu sağol
2 ve 5.fotoyu beğendim ben. Ne çok koyu nd çok açık. Gerçi şuan otobüste tek elim tutacakta bakıyorym fotolara. Eve gidince fikrim değişebilirBakın baktıklarını bugün bunlar
Çok tatlı tam yazlık güle güle kullan canım
Teşekkür ederim canım2 ve 5.fotoyu beğendim ben. Ne çok koyu nd çok açık. Gerçi şuan otobüste tek elim tutacakta bakıyorym fotolara. Eve gidince fikrim değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?