- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Sen diyince gördüm bende bak :)Aa bildirim gidene kadar demis yukarda ama bilmiyorum gelince bir bakar bkalim belki değişir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen diyince gördüm bende bak :)Aa bildirim gidene kadar demis yukarda ama bilmiyorum gelince bir bakar bkalim belki değişir
Nassin kuzuSen diyince gördüm bende bak :)
Kolay gelsin canım Benimde üstümde bir ağırlık var hiç ev işi yapasim.yok.yemek.koydum.sadece zordan şimdi.makineyi boşaltıyorumBişeyler yedik toparladım oturdum Kuzum evde iş yapıyorum böcük gibi sen napıyon balım
Ay çok teşekkür ederim canım cok mutlu oldumHerkesin ellerine saglik kizlar bu sefer sunumlar muhtesemdibenim oyum bamyaya gitti ellerine saglik kukricim
İyiyim balım nerelerdesin yüzünü gören cennetlikNassin kuzu
Sağol kuzum ,niyeki havalardanda olabilir kuzu bazen insanın üzerine bastıkça basıyo valla ,dikkat et hasta falanda olmaKolay gelsin canım Benimde üstümde bir ağırlık var hiç ev işi yapasim.yok.yemek.koydum.sadece zordan şimdi.makineyi boşaltıyorum
Aa bildirim gidene kadar demis yukarda ama bilmiyorum gelince bir bakar bkalim belki değişir
Bilmiyom ki kuzu saldım iyice kendimi bu araSağol kuzum ,niyeki havalardanda olabilir kuzu bazen insanın üzerine bastıkça basıyo valla ,dikkat et hasta falanda olma
Kuzu oylama açılınca resim değiştirilemiyor maalesef
Bilmiyom ki kuzu saldım iyice kendimi bu ara
Tadilat olacak diye mi acaba nedir
Buarada mutfağı siyah beyaz yaptırdım ya sizce banyoyuda oyle mi yaptirayim?
Kızz nasıl foto at bakım ona göre bakıp söyleyelimBilmiyom ki kuzu saldım iyice kendimi bu ara
Buarada mutfağı siyah beyaz yaptırdım ya sizce banyoyudaboyle mi yaptirayim?
Ya hic sorma 24 temmuzda koye gidicez canim kaynimin oglunun sunneti var ertesi gun de tatile cikicaz insallahİyiyim balım nerelerdesin yüzünü gören cennetlik
Sağol kuzum ,niyeki havalardanda olabilir kuzu bazen insanın üzerine bastıkça basıyo valla ,dikkat et hasta falanda olma
Dur atayım fayansiKızz nasıl foto at bakım ona göre bakıp söyleyelim
Bende yeni fark ettim o ayrıntıyı kuzu nevo gelince açıklarHanımlar oylamaya başlayacağız.İlk mesaj düzenlendi.Bildirim gidene kadar isterseniz ilk mesajdaki resminizi düzeltebilirim:)
demiş kuzum ondan yazdım
Benim banyo koyu kahve kirec lekesi oluyo o yuzden acik ton sec derim canimBilmiyom ki kuzu saldım iyice kendimi bu ara
Buarada mutfağı siyah beyaz yaptırdım ya sizce banyoyuda oyle mi yaptirayim?
Ohhh her yerden havalandırmalı sanada eminim çok yakışır kuzucummmYa hic sorma 24 temmuzda koye gidicez canim kaynimin oglunun sunneti var ertesi gun de tatile cikicaz insallah
Bu gun alisverise gittim bacaklarim koptu valla.guzel efil efil beyaz bi elbise aldim sunnet icin ama her yeri acik sacik yarin terziye gidicem
Benimki al ama altindan tisort giyersin dediOhhh her yerden havalandırmalı sanada eminim çok yakışır kuzucummm
Bende yeni fark ettim o ayrıntıyı kuzu nevo gelince açıklar
Aa oylama başlamış