En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Bişeyler yedik toparladım oturdum Kuzum evde iş yapıyorum böcük gibi sen napıyon balım
Kolay gelsin canım Benimde üstümde bir ağırlık var hiç ev işi yapasim.yok.yemek.koydum.sadece zordan şimdi.makineyi boşaltıyorum

Herkesin ellerine saglik kizlar bu sefer sunumlar muhtesemdibenim oyum bamyaya gitti ellerine saglik kukricim
Ay çok teşekkür ederim canım cok mutlu oldum
Seninde ellerine sağlık herzamanki gibi

Aa bildirim gidene kadar demis yukarda ama bilmiyorum gelince bir bakar bkalim belki değişir

aynen bende onu gördüğüm içinsöyledim zaten dün etiket yapmış ama bana bildirim gelmedi birisi alıntılamışta öle gördüm

Sağol kuzum ,niyeki havalardanda olabilir kuzu bazen insanın üzerine bastıkça basıyo valla ,dikkat et hasta falanda olma
Bilmiyom ki kuzu saldım iyice kendimi bu ara
Tadilat olacak diye mi acaba nedir
Buarada mutfağı siyah beyaz yaptırdım ya sizce banyoyuda oyle mi yaptirayim?

Kuzu oylama açılınca resim değiştirilemiyor maalesef

Hanımlar oylamaya başlayacağız.İlk mesaj düzenlendi.Bildirim gidene kadar isterseniz ilk mesajdaki resminizi düzeltebilirim:)

demiş kuzum ondan yazdım

hayır banyo açık renk olsun zaten pencere yok ki bide su lekesi belli olur

Buarada mutfağı siyah beyaz yaptırdım ya sizce banyoyudaboyle mi yaptirayim?
Kızz nasıl foto at bakım ona göre bakıp söyleyelim

İyiyim balım nerelerdesin yüzünü gören cennetlik

Sağol kuzum ,niyeki havalardanda olabilir kuzu bazen insanın üzerine bastıkça basıyo valla ,dikkat et hasta falanda olma
Ya hic sorma 24 temmuzda koye gidicez canim kaynimin oglunun sunneti var ertesi gun de tatile cikicaz insallah
Bu gun alisverise gittim bacaklarim koptu valla.guzel efil efil beyaz bi elbise aldim sunnet icin ama her yeri acik sacik yarin terziye gidicem

Hanımlar oylamaya başlayacağız.İlk mesaj düzenlendi.Bildirim gidene kadar isterseniz ilk mesajdaki resminizi düzeltebilirim:)

demiş kuzum ondan yazdım
Bende yeni fark ettim o ayrıntıyı kuzu nevo gelince açıklar

Benim banyo koyu kahve kirec lekesi oluyo o yuzden acik ton sec derim canim

Ohhh her yerden havalandırmalı sanada eminim çok yakışır kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…