- 8 Nisan 2017
- 56.971
- 300.361
- 698
Sadece fotogflar eklendi benim ki yok hala açılmadıBende nie liste goremedm dedim, oy vercegime yorum yaziodum geri sildim liste yok sanki die
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece fotogflar eklendi benim ki yok hala açılmadıBende nie liste goremedm dedim, oy vercegime yorum yaziodum geri sildim liste yok sanki die
Önce kutsal zebra yaptı kız gülüBu akımı sen baslattin @BirTutamMutluluk20 gelsene ..7 tarifte ben de dahil domatesten gül var
Ben azerin diye hatırlıyorumÖnce kutsal zebra yaptı kız gülü
canım hazırladım fotoğrafları ekledim şu an pişiyor sadece sunum fotoğrafları kaldı Konuyu açtım sunum fotoğrafının yanına tarih ekliyor muyum 15 dakikaya pişer onu da çeker eklerimYani o saatten önce konuyu eklersen olur ama o saatten sonra onay olur mu anketi açabilir miyim?
Vayyy ne kadar hızlısın:)canım hazırladım fotoğrafları ekledim şu an pişiyor sadece sunum fotoğrafları kaldı Konuyu açtım sunum fotoğrafının yanına tarih ekliyor muyum 15 dakikaya pişer onu da çeker eklerim
Kız ben yaptım ilkBu akımı sen baslattin @BirTutamMutluluk20 gelsene ..7 tarifte ben de dahil domatesten gül var
Ben arkadaşıma mahcup bırakır mıyım hiçVayyy ne kadar hızlısın:)
Şart değil canım ama yazsan iyi olabilir:)
Maşallah 41.5 kere maşallahcanım hazırladım fotoğrafları ekledim şu an pişiyor sadece sunum fotoğrafları kaldı Konuyu açtım sunum fotoğrafının yanına tarih ekliyor muyum 15 dakikaya pişer onu da çeker eklerim
Estağfurullah canım benim Bu tür tariflerde sana güveniyorum canım cidden:)Artık az çok kimin neyi nasıl yapabileceğini biliyorum:)Ben arkadaşıma mahcup bırakır mıyım hiç
İyi bari enginar varmış evde :)Ben arkadaşıma mahcup bırakır mıyım hiç
Bende de iyi ki varmış dedim yemeği yapmak için sabah menemen e yarım domates dogradim bugün pazar yok cikamam diyeİyi bari enginar varmış evde :)
Aynen yarın alır yaparım demiş olsa yapamayacaktiBende de iyi ki varmış dedim yemeği yapmak için sabah menemen e yarım domates dogradim bugün pazar yok cikamam diye
Nerdeyse tariflerin yarısında var millet benden esinlenmiş olacak ki
Herkes beni kıskanıyor mi demek istedin senNerdeyse tariflerin yarısında var millet benden esinlenmiş olacak ki
Ahahaha yok canım nerden çıkardınHerkes beni kıskanıyor mi demek istedin sen
Ne kizartmasi kizzzevlaefe bugün aklıma sen geldin yazamadım tereyağ kızartması vardı ya hani tam onu yiyordim
Almistim canim yapicam diyeİyi bari enginar varmış evde :)