Aa kacirmisim ne dedi ne dedi
Ne dedi ki :))
Bana söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa kacirmisim ne dedi ne dedi
Ne dedi ki :))
Sanmıyorum bamyayı seven bir kitle var:)Ben varken sana kalmaz korkma
Sende bize şöyle kimseye soylemeyizBana söyledi
Sen olmazsın biz ikimiz yakınız birbirimize anca beraber kanca beraberSonuncu mu olursun diyorsun
Mesela ben nefret ederdim ilk doğum sonrası sevdiklerim sevmediklerim tepe takla oldu sırf kendim için yarın kilo alıp bir kaç gün yiyorimSanmıyorum bamyayı seven bir kitle var:)
Aslında çok belliSende bize şöyle kimseye soylemeyiz
Aynen bizim tarifler benzer:)Sen olmazsın biz ikimiz yakınız birbirimize anca beraber kanca beraber
Kurban geliyorAslında çok belli
Bizde çok sık yapılmaz ama sevilir:)Mesela ben nefret ederdim ilk doğum sonrası sevdiklerim sevmediklerim tepe takla oldu sırf kendim için yarın kilo alıp bir kaç gün yiyorim
Bilmiyorum artık araya bir kategori girer mi:)Kurban geliyor
PilavBilmiyorum artık araya bir kategori girer mi:)
Ya hayır bugün son gün mü yani nevoşumYok canım olmaz yarın son gün
Evet canım gece oylama başlıyor:)Keşke enginarı başkasına verseydim tam mevsimi bu kategoride mutlaka olmalıydı:)Ya hayır bugün son gün mü yani nevoşum
Hâlâ da dayanıyoruzNelere dayandik beeee
Ben alırdım saydiydim da zaten :)Evet canım gece oylama başlıyor:)Keşke enginarı başkasına verseydim tam mevsimi bu kategoride mutlaka olmalıydı:)
Tamam kuzum :)Sadece nakaratı dinle kuzu
Canımmm sabr acıdır meyvesi tatlıdır eskisinden daha iyi olacak herşey Allah in izni ileHâlâ da dayanıyoruz
Aynen 2-3 kişi istedi vermedimBen alırdım saydiydim da zaten :)
Amin canım. Inşallah,bir an önceCanımmm sabr acıdır meyvesi tatlıdır eskisinden daha iyi olacak herşey Allah in izni ile
Amin inşallah canım gel bir sarılayım enerji vereyim sanaAmin canım. Inşallah,bir an önce