- 11 Mart 2013
- 9.624
- 13.019
- 498
Maşallah 41.5 kere maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah 41.5 kere maşallah
Sagol.beybisiEstağfurullah canım benim Bu tür tariflerde sana güveniyorum canım cidden:)Artık az çok kimin neyi nasıl yapabileceğini biliyorum:)
Onu dedim canım yarın alır yaparım desen yetişmeyecekti .Almistim canim yapicam diye
Selamun aleyküm güzel kukrimim aslında bugün aklıma geldin sünnet düğünü için sana kıyafet buldum, iyiyim hamd olsun çok şükür bugünümüze
Aynen canım aslında planlamıştım da bu haftam çok yoğun geçti tarihler bile karıştı Altüst oldu Allah'tan almışımOnu dedim canım yarın alır yaparım desen yetişmeyecekti .
Ellerine sağlık canım :)
Teşekkür ederim ablacım iyiyimLilimam canım nasılsın
Hayırlı olsun canım güle güle oturunTeşekkür ederim ablacım iyiyim
Taşınmam bitti şükür yerleştik ufak tefek eksikler var
Perşembe memlekete gideceğim şimdide onun hazırlıkları, telaşı var
Sizlerde iyisinizdir umarım, öpüyorum hepinizi
Hangisi olsun ben karar veremedim: )Nevreste abla görselimi değiştirirmisin
Öm attım ablacığımHangisi olsun ben karar veremedim: )
Etiketleyip soracağım son iki konuyu bekliyorum:)
Çoook teşekkür ederim güzel dileklerin içinHayırlı olsun canım güle güle oturun
Şimdiden hayırlı yolculuklar
İyidir canım çok şükür
Hayırlı olsun evin canım huzurla sağlıkla oturunTeşekkür ederim ablacım iyiyim ❤
Taşınmam bitti şükür yerleştik ufak tefek eksikler var ☺
Perşembe memlekete gideceğim şimdide onun hazırlıkları, telaşı var
Sizlerde iyisinizdir umarım, öpüyorum hepinizi
Sağol kuzum benimHayırlı olsun evin canım huzurla sağlıkla oturun
Teşekkür ederim canım güzelmiş bir bakayım inceleyeyimSelamun aleyküm güzel kukrimim aslında bugün aklıma geldin sünnet düğünü için sana kıyafet buldum, iyiyim hamd olsun çok şükür bugünümüze ♥
Yeni kategori malum et olur şimdiden tarifleri düşünelim
Eki Görüntüle 2291100
Et olur ama köfteler olmamıştı geçen sene kuşbaşılıları kabul etmişlerdi kıymayı etmemişlerdiTeşekkür ederim canım güzelmiş bir bakayım inceleyeyim
Et olur diyorsun yani
Oyyy canım benim size bir şey olmasınNevreste nevrosum bugün tarifimi yapmıştım ama ocakta unutmuşum yandı yemegim