- 11 Mart 2013
- 9.624
- 13.019
- 498
1 saatim var yarim saate yapsam eklesemEvet canım gece oylama başlıyor:)Keşke enginarı başkasına verseydim tam mevsimi bu kategoride mutlaka olmalıydı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 saatim var yarim saate yapsam eklesemEvet canım gece oylama başlıyor:)Keşke enginarı başkasına verseydim tam mevsimi bu kategoride mutlaka olmalıydı:)
En ihtiyacım olan şey canımAmin inşallah canım gel bir sarılayım enerji vereyim sana
12 ye kadar eklersen olur:)1 saatim var yarim saate yapsam eklesem
Yani o saatten önce konuyu eklersen olur ama o saatten sonra onay olur mu anketi açabilir miyim?Gece 12 kadar mi zamanim Nevreste
Burnuna baktıkça beni hatırla ben hep ordayımEn ihtiyacım olan şey canım
En az görüntülenenden en çok görüntülene canım:)Nevreste ablacım sıralama neye göre tam olarak
En cok ben görüntülenmişim sayısı nedir acaba öğrenebilir miyimEn az görüntülenenden en çok görüntülene canım:)
807 canım:)Aslında çok değil bazı dönemlerde bin-iki bin oluyor:)Yaz dönemi için bayağı iyi:)En cok ben görüntülenmişim sayısı nedir acaba öğrenebilir miyim
Ayyy iyi iyi bari bu sayıya birinci olsam ne güzel olur807 canım:)Aslında çok değil bazı dönemlerde bin-iki bin oluyor:)Yaz dönemi için bayağı iyi:)
Biz güçlüyüz çünküHâlâ da dayanıyoruz
Hadi inşaallahAyyy iyi iyi bari bu sayıya birinci olsam ne güzel olur
Rabbim dermansız dert vermesin canımEn ihtiyacım olan şey canım
İnsallahHadi inşaallah
Daha başlamadıOylama baslamis, herkese basarilar kizlar
Bende nie liste goremedm dedim, oy vercegime yorum yaziodum geri sildim liste yok sanki dieDaha başlamadı
Bu akımı sen baslattin BirTutamMutluluk20 gelsene ..7 tarifte ben de dahil domatesten gül var