• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Evet koltuktan koltuğa geçerken bayağı uğraşıyorum :KK70:Oturup kitap okuyorum 10 günde 3 kitap bitirdim o kadar boşum:KK70:
Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi :D

Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi :KK70:
Yok dışarı arada çıkıyorum ama kış ve bahar dönemine göre çok az sayılır:)Yarın-Perşembe ve Cuma evde olmayacağım:)

Abla ben 3 gündür evdeyim dün eşime dedim ekmek almaya ben gideyim bari kasiyeri falan görürüm hadi gez gel bakalım dedi :KK70:
Benimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsa :KK70:

Benimde meşhurdur çevremde şöyle bir marketleri dolaşayım lafım bende bugün eşime dedim ben şöyle bir dolaşalım marketlerinin yeni şeyler gelmiş mi bir hafta uzak kaldım ne de olsa :KK70:
Bende tümünü gezerim hem serinliyoruz bu sicakalrda fena mı :D

Back