- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
⁰
ı⁷⁷i
Napiyim Nevom ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
⁰
Napiyim Nevom ya
Pazartesi belli olacak canımTercih yaptı mı kızlar abla
Güle güle oturun canımBoya bitiyor yarın kapılar boyandı mı tamamdır
Sen yap bakarız:)Yarın tarifimi yapacağım abla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım şuan ki imkanlarla ev her taraf her tarafta
Kes kopyala yapamam fotoğraflarda öyle bir baktim yok çünkü Nevreste
Bu ayrı bir güzel oldu sanki yaaaahiç çirkin hediye görmedim ki kk gecmisinde
Daha ona bile sıra gelemedi düşün yazarım bi ara özeldenHayırdır düğün hazırlıkları mı:)
Tamam canım ne zaman istersenDaha ona bile sıra gelemedi düşün yazarım bi ara özelden
Bugun tasindim sukur, komsularim manayla tanistik sana geliriz bi ihtiyaciniz varmi diolarS Sabr-Sukur-Dua ne yaptın apartmanı yıkmadan işleri hallettin mi
Kolay gelsin canım hayırlı olsunBugun tasindim sukur, komsularim manayla tanistik sana geliriz bi ihtiyaciniz varmi diolar
Esya geldi ya gerisi kolay
Canim yarin gunduz atiyim, ama ocak krom olmadigi icin bozulabilir bence. Avizenin demir yerine yaptimda rengi attiSıfırdan yapılsa daha ucuz tutmaz mıydı 6 milyar çok pahalı değil mi?
O incecik ilaçlı zımpara ney bana atsana ,set üstünün kenarları aliminyumdan,yağ çözücü sıktım ,aynen öyle leke bıraktı,sanki yemek taşmış gibi duruyor,alıp ta kullanayım.
Amin, insallahKolay gelsin canım hayırlı olsun
1.olursan ev hediyesi olurAmin, insallah
Musluklar için nasıl olur:)Canim yarin gunduz atiyim, ama ocak krom olmadigi icin bozulabilir bence. Avizenin demir yerine yaptimda rengi atti
Ne kadar guzel olur1.olursan ev hediyesi olur
Babam olur demisti, aynindanmis onlar. Eger zemin bozulup kuflenmediyse herseyi geciriyomusMusluklar için nasıl olur:)
Belki lazım olur:)
Adı ne canım:)Babam olur demisti, aynindanmis onlar. Eger zemin bozulup kuflenmediyse herseyi geciriyomus
Bi sorayim bisey milim zimparaydiAdı ne canım:)