Ben ütüme kurban olayımKeşke ütü olsa sadece bende
Evin her yeri her yerde yarın boya alcaz adam ertelemezse
Babam gelecek boyaya baslayacak kaç gün sürer bilmem çocuklarlaondan sonra perdeci gelecek
.
Boya sonrası temizlik için babam gidecek annem gelecek
Sorma kanka gene uzak kaldim buralardanNerdesin sen yine
Evet bende son zamanlar yapacağım fazla beklemek istemiyorum oylamayıSorma kanka gene uzak kaldim buralardanoylamaya da az kalmis Ramazan sofrasindan sonra 20 gun su gibi gecti valla
Sormaaa benimdee yarın bir kısır yapayım toplaşıp yiyiverelim şöyle turşuyla biberle salatalık turşusu filan karşıkkSarı olanlar demi biberiye turşusu onlarda güzel ben onu tek seferde atiyorin agzima her lokmada bir tane yiyorum yani
Ağzım sulandı yazarken
(Kısır )yapcam gel ballll beklerim turşu cenneti yaşatcam sizeAyyy demeyeydin keşke canım çekti
Hiç sevmem(Kısır )yapcam gel ballll beklerim turşu cenneti yaşatcam size
Allah seni delüüü nasıl yedim genelde minik yapsa bunu pek yemezdimdeHiç sevmem
Yalannnnnnnnnn
Allah seni ya
Tamam kimsenin bakmadığı bir an yakalarsam yapicamBekliyoruz bakkkk ona göre
Tenhalarda menhalarda diyosunn timeemTamam kimsenin bakmadığı bir an yakalarsam yapicam
Boşver onu benim tülayim geldiAllah seni yageldim geldim
Adamada üzüldüm ama he acaba geldimi tulayi
Tereyağınlan ebbek sıkayımmı minik serçemsen zaten yağ sürmeden yemezsin
Ondan ben kazandım
Gece gece ne diyorsun sen öyleTereyağınlan ebbek sıkayımmı minik serçem
Ebbek diyom tereyağ diyom ne diyonnn geliyonmuuGece gece ne diyorsun sen öyle
TopikteEbbek diyom tereyağ diyom ne diyonnn geliyonmuusensiz boğazımdan gecmiyor
Kız ben onu 2 günde kıvama getiririm kendime benzetirim sen canını sıkma accık ucundan ısır çaktırma
Sanal da ısırırım canım hatta bir tane daha sur banaKız ben onu 2 günde kıvama getiririm kendime benzetirim sen canını sıkma accık ucundan ısır çaktırma
Yok bu sanalla kalmamalı şimdi kalk Işığı AC mutfağa doğru emin ve kararlı adımlarla yürü AC dolabı terayağını Çıkart AC. Bi yarım ekmek arasını AC yağı köösss içine şimdi hüplet götürSanal da ısırırım canım hatta bir tane daha sur bana
Beni kötü yollara sürüklemeYok bu sanalla kalmamalı şimdi kalk Işığı AC mutfağa doğru emin ve kararlı adımlarla yürü AC dolabı terayağını Çıkart AC. Bi yarım ekmek arasını AC yağı köösss içine şimdi hüplet götüryaparsın sen minik sercem
Ah ne vuruyon sanada iyilik yaramıyooooooo işteee ye diyom seni düşünüyom kıyamıyom çok süzüldün buaraBeni kötü yollara sürükleme
Hiç güleceğim yoktu gece gece beni güldürdünAh ne vuruyon sanada iyilik yaramıyooooooo işteee ye diyom seni düşünüyom kıyamıyom çok süzüldün buara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?