Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Telefonum kafayı yedi bu gece
Gördüm canim
Evet Nevreste
cim bana bildirmisti nerden bilebilirdim bu kadar güzel şakşuka yapacağını
O zaman hep beraber Nevreste
ye bu şarkıyı armağan edelim
Telefonum kafayı yedi bu gece ☺
Gördüm canim
Evet Nevreste
cim bana bildirmisti nerden bilebilirdim bu kadar güzel şakşuka yapacağını
O zaman hep beraber Nevreste
ye bu şarkıyı armağan edelim
Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettim
Bende disarlarda idim bugün hep belediye de falan işlerim vardı onları hallettim sonra arkadaş tatile çıkacak onunla alışverişe gittim öyle eve gelince de yemek falan derken akşam ettim
Oğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)
Oğlumun sünnet için arkadaşlar gelecekler bende hediye için magnet falan bakayım dedim.Bir yerde kokulu taş buldum:)Ben yapayım dedim sonra 15-20 tane için şimdi malzeme almaya değmez dedim:)
Küçük sisielere şeker falan koyabilirsin canım yada mevlüt şekeri kutuları oluyor onlardan alıp lokum yada seker doldurabilirsin o küçük notlardan da basarsin ..sünnet hatırası diye
Kokulu taş ugrastirir baya
Küçük sisielere şeker falan koyabilirsin canım yada mevlüt şekeri kutuları oluyor onlardan alıp lokum yada seker doldurabilirsin o küçük notlardan da basarsin ..sünnet hatırası diye
Kokulu taş ugrastirir baya ☺
Kokulu taş sipariş verdim canım 20 tane yapılacak:)
Birde bayramda sınıf için şeker keseleri yapmıştım hatırlarsın:)Onlardan alıp içine lokum yada şeker koymayı düşünüyorum.Etiketide kendim yaparım:)
Kokulu taş sipariş verdim canım 20 tane yapılacak:)
Birde bayramda sınıf için şeker keseleri yapmıştım hatırlarsın:)Onlardan alıp içine lokum yada şeker koymayı düşünüyorum.Etiketide kendim yaparım:)