Zeytinyağlılar Zeytinyağlılar ve Salatalar

En başarılı bulduğunuz Zeytinyağlı / Salata tarifi ;

• Ankete Katılan
    484
yarışmaya katılmak için ne yapmak gerekiyor kızlar başvuru nerden yapılıyor

Merhaba,ilk sayfada anlatilmis oraya bakabilirsin..Yapacagin yemege karar verdikten sonra malzemeler,hazirlanis,yapim asamalarini fotografliyosun.ve yemekteyiz ,soframiz ,benim mutfagim basligi altinda yeni konu acip yemeginin hazirlanisini yazip fotograflari ekliyorsun.Yemegin bundan sonra degerlendirmeye alinip uygunsa yayinlaniyor yada eksikler varsa size geri donuluyor.Kolay gelsin..

Selamlarr

Bende katılmak istiyorum yarışmaya, hiç hırslı değilim ama maksat eğlenmek çok eğlenceli geliyor kulağa ne yapcağım ve nezaman yapcağım konusunda hiçbir fikrimde yok aslında :44: neyse ya Allah büyük

Bence salata ve zeytinyağlılar katagorisi süper bi seçim hem çok zaman almayan türler ikiside Kendim için düşünürsem çalışıorum çok zaman almaması benm için en iyisi

Yorumları okumaya çalıştım ama herbirini tek tek okuyamadım şimdi herşey kesin mi katagori zeytinyağlılar ve salatalar mı?? Enson 14 Nisana kadar yaptıgımız yemekteyiz,soframız benim mutfağım katagorisinde konu olarak ekleyeceğiz umarım doğru anlamaışımdır ve son olarak zeytinyağlı mı salatamı kendimiz mi seçiyoruz yoksa ikisindende mi yapıyoruz :26:

Henüz ekleyen yok bir örneğimiz yok sanırsam

Beni aydınlatırsanız çok mutlu olucam

Merhaba,ne guzel yeni katilimcilar olacagini duydukca heyecanlaniyorum,bizede yeni tarifler,sunumlar gelecekdeniz urunlerinde yarismis biri olarak kesinlikle heyecan verici oluyor.Evet dogru anlamissin.hangisini yapacagina kendin karar veriyorsun ikisini yapman sart degil begendigin,guvendigin bir tarifini sunabilirsin.simdilik bir sunum eklendi onun linkini vereyim sanirim fikir acisindan yardimci olur.oyleyse kolay gelsin diyelim,sabirsizlikla bekleyecegiz sunumunuhttp://www.kadinlarkulubu.com/yemek...ak-sarma-salata-tat-salca-sponsorlugunda.html

Bende çok sabırsızlanıyorum hiç iddalı değilim aslında bu konuda ama umarım güzel bişeyler çıkartabilirim ortaya bu ilk tecrübem olacak

Link için tşk ederim şimdi inceleyeceğimm

ne düşünüyon kısss

sülemem. Senin ki gibi iddialı bir yemek değil ama zeytinyağlı denince akla gelen yemeklerden biri. gerçi iki arkadaş aynı kategoride olmasak mı acaba ben başka kategoriye de katılabilirim bilemiyorum hafta sonu vaktim olacak mı. Aslında amacım gerçekten kazanmak değil de çok sevdiğim bir yemek rahmetli dedem de mükemmel yapardı ondan öğrenmiştim o yüzden yapmak istedim ama çok bilindik bir şey aslında

aaa aşk olsun ne demek, benim için gerçekten hiç sorun değil. kazanmak için değil paylaşmak için yarışıyoruz. zaten çok az katılım olacak gibi. katılımınla kesinlikle onur duyarım dedene olan sevgini tamin ediyorum, çok sık anıyorusn onu. bu şekilde de yad etmiş olursun sevgili dedenin emeklerini

Son düzenleme:

canımm benimm evet o yemeği yaparak onu anacağımı düşündüğüm için yapmak istedim zaten bu hafta sonu malum hiç vaktim yoktu ama pazara kadarmış yarışma katılabilirim yani. Evet sevmez miyim anneannem ve dede idollerim benim ama erken vefat ettiler hiç yemeklerimden yeme şansları olmadı. Çok vakit geçirdik beraber her yaz köye giderdik dedem çok güzel yemekler yapardı cidden. Kilo alıp dönerdim annem yaptığında yemediklerimi o yapınca yerdim. Çok özlüyorum onları.

mekanları cennet olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…