canm ben sekerli seviyorumm limonla heleee superr oluyorrrr sagoll sefimmbayilirim zeytinyagli dolmaya yapraginada biberinede her turlu gider.bana sekeri ve limonu fazlaymis gibi geldi sadece.bende ayni bu sekilde yapiyorum. Ellerine emegine saglik canim
Sagoll tatlimmmçok güzell,eline sağlık!!:)))
Cok sagol cnmcmmmYaaa.. Canım Çekiyordu zaten
Ellerine sağlıkYarışmada başarılar
Ayyyy kizzzz kiyammm nerdesin gel bir tabak yedireyim doyana kadarrrOhh super görünüyo. Hamile hamile canimda oyle cekti kiellerinize saglik yarismada basarilar diliyorum
Sagol bitanem dusunmen bile yetercanm ben sekerli seviyorumm limonla heleee superr oluyorrrr sagoll sefimm
Sagoll tatlimmm
Cok sagol cnmcmmm
Ayyyy kizzzz kiyammm nerdesin gel bir tabak yedireyim doyana kadarrr
Bende sariyerdeyim tuhhh pekde uzakmisiz yaaaSagol bitanem dusunmen bile yeterben istanbul Silivrideyim
Saglik olsun canimBende sariyerdeyim tuhhh pekde uzakmisiz yaaa
Yap tabi canin cekecegine yeee gitsinnnSaglik olsun canimtarifi aldim en yakin zamandq yapıcam insallah
Aynen tatlimYap tabi canin cekecegine yeee gitsinnn
sahol cnm afiyet olsun.Ben gecen hafta bayag buyuk bir tencere sardim 4 saate anca bitti gelen misafirleriminde masallahi vardi hepsi bittiEllerıne saglık cnm
Gorunce dayanamadım ogle yemegımız oldu kızlarla
Neysekı buzlukta hazır sarılmıs vardıbızımkı normal zeytınyaglı ama tatlı olanıda yemıstım oda harıkaydı..
Basarılar
sgl cnm ck tesekkurlerrrEllerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor:) Yarışmada başarılar...
sagol canmm tesekkurlerrrNe güzel kalem gibi de sarmışsınızyarışmada başarılar
Aslinda ben bakla dolmasini cok severim ama esim onu yemiyor evlendigimden beri tatli ic yapiyrum baharatlar eksilik tatlilik guzel oluyr cnm.asma yaprağı sarmayı çok severim ama iç olarak tatlı içi tercih etmem,
ellerine sağlık
Sagol cnm tesekkurlerrr evet gece gece gormek kotu olmusOff gece gece bu dolmaları görmek hiç iyi olmadı.Çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.
uyyyy ofliiiii kiz ben istanbuldayim zatiiiiiAh ah aho tabağı ver kargoya gönder istanbulaa. beybii.
Tez ulakkk yolllayalimm baltaci basıı nerdesinnn K Kazen abiii bak ne yaptimmmUfak bir tüyo vereyim Kazen dolmaları gördümü acaba,çok severde sarmayı
Sagol ablacmmmEllerine sağlık harika gözüküyor bayılırım sarmaya helede yaprakla oldumu tamamdırbaşarılar diliyorum yarışmada.
Amannn hep uzaklardasiniz yawww Sariyer merkezzz bebemmm gelllanaa..aşk olsun sana o ka sarmaları senmi yedinn hem istanbuldasın acuk insan banada verir neredesin ben yenibosnadayımm...