• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Zeytinyağlı sabun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
acaba alışana kadar önce sabun ardından da kremlesem mi

ama böyle de bu saç katlanılçak gibi olmuo..ama karalıyım alışana kadar kullançam

benim annem ve babamda yıllardır hep MEHMET AYDIN kullanırlar. çünkü ikisinin saçıda dökülüyordu. ayrıca vücut içinde çok iyi geliyor. ben sadece vücut için kullanıyorum. asla başka sabun kullanmam.

yüzüme kullanıyorum 3 gündür 2-3 dakka bekleterek sabah-akşam sadece şok oldum yani sivilcelerim gitti yanagımda 2-3 küçük sivilce kaldı alnımdakilerin hepsi gitti öneririm yeni aldım harika
Bambino Zeytinyağlı sabun..

bendekilerde gemlikteki köylerde yapılan el yapımı sabunlarmış..arkadaşım dedi ki kendmi bildim bileli bunları kullanırım.hakikaten de çok gür parlak saçları var.yaa zeytinyağı sabununu saçına kullanan yok mu???zamanla alışır mı kurutur mu nemlendirir mi ??? yardıııııııııııııımmmmmmmmmmmm...saçım kalmıcak yakında kafamda

Kızlar ben şampuanı daha az kullanmaya saçıma sabun da kullanmaya karar verdim.Gördüm ki her şampuan saçı döküyo.İzmirde gerçek has zeytinyağından yapılmış sabun arıyorum.Ya da defne sabunu.İzmirde olan arkadaşlar sizin bildiğiniz güvenilir bir yer var mı alabileceğim:uhm:

canım memnun kaldın mı sabun kullanmaktan? saçlarını kuruttu mu nemlendirdi mi bende kullanıcam da kararsızım bilgi werir misin canım

yaa sabun saçları keçe gibi yapıyo herkeste böyle değil iyi olanlar da var ama benim duyduklarım hep kötü yönde saçın yapısına göre değişiyo herhalde

Bende Mehmet aydin zeytinyagli defne sabunu kullaniyorum ben kokusunuda cok seviyorum bir ara sampuan kullandim sonra yine sabuna dondum o zaman gercekten sertlesti falan ama hemen alisti..Dokulme falan olmadi hiç...Bence dogal seyler kullanmak daha mantikli...Sampuanlari ben rafa kaldirdim coktan..Ustelikte cok gurdur saclarim...

canım ben bu konuya başka bi başlık altında cevap yazmıştım ama dayanamdım yine yazıcam:)ben aydınlıyım asıl zeytinyağı ve zeytin yağı sabunu burada yapılır.hatta kendi zeytinlerimizden yapılır.ama sabunu kimseye tavsiye etmem ben de kullandım saçlarım çok kötü oldu.eğer çok kulllanmk istiosan zeytin yağını bi şişenin içine koy ve banyodan önce saçlarına püskürt 2 saat beklet memnun kalırsın:)

çanakkalede zeytin bahçelerimiz var oradan gerçek zeytin yağı sabunu yapılıyo tanesini 10 milyondan satılıyo istiyene kargo yaparım

izmirliii ben sürekli zeytin yağı sabunu kullanırım ve köpürmüyor sertleşiyor ama arkasından saç kremi kullanıyoum.zaten amaç bakım yapmış olucan.ama dışarda satılanlar bir işe yaramaz ben hakiki tavsiye ederim ben kullanıyorum hep ve saçlarım reklamlardaki kadar güzel

esim yunanistana gidince bana paket paket getiriyor ve suan bile kullaniyorum ama kizlar ben bunu sacima kullanmiyorumki kaydirigubbakcemile3 yuzume kullaniyorum bebisim gibi oluyomm puruzsuz :roflol:

saclar icin kullananlar memnunmu bari :uhm: ona gore bende kullanayim saclarima ( cunku benim bildigim kadariyla sabun kullanmak saclari tel tel yapiyor ve dusunun ondan sonra fon cekmek yada duzlestirici kullaninca nasil bir sekil alir)

Ben sabun kullanmayı hiç tavsiye etmiorum..Babam bu zeytinyağlı sabunlar var yeşil olan, ondan kullanıyodu bende bi deniyim dedim uyguladım saçı çok güzel arındırıyor ama kuruduktan sora çok kötü oluyor kupkuru keçe gibi..sonra bi daha saçıma sürmedim..hiç tavsiye etmem..şampuan kullan en iyisi loreal..yerimseniben:teselli:

ben bir döne has defne sabunuyla yıkıyordum saçlarımı..
ilk 4-5 kullanımda gerçekten lastik gibi oluyorlar. fakat sabuna alıştıkça yumuşacık ve parlak oluyor saçlar..
Lakin defne yaprağı gibi kokuyorsunuz:):)

sabun zararlı ama saçlara. saç diplerinde birikintiler yapıp gözenekleri tıkıyormuş. cilde bile zararlı zaten.

ben kullanıyorum aylardır
çünkü hangi şampuanı kullansam içindeki maddeler aynı
hepsi de kanserojen maddeler
ben Hamdi DALAN zeytinyağlı sabunu kullanıyorum.
Pehlivanoğlu'nda satılıyor.
Yüzümü de onunla yıkıyorum, saçlarımı da.
Saçlarımı tararken gıcır gıcır oluyor :roflol:
Evet biraz kurutuyor doğrudur, ama ben haftada 1 kere saç bakım yağı kullanıyorum.
Kuruluk falan olmuyor, aksine herkes bana saçlarımın çok gürleştiğini söylüyor :dance:

Back