Şampuan ve Saç Kremleri Zeytinyağlı sabun!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

izmirliii

Ziyaretçi
Kızlar ben şampuanı daha az kullanmaya saçıma sabun da kullanmaya karar verdim.Gördüm ki her şampuan saçı döküyo.İzmirde gerçek has zeytinyağından yapılmış sabun arıyorum.Ya da defne sabunu.İzmirde olan arkadaşlar sizin bildiğiniz güvenilir bir yer var mı alabileceğim:uhm:

ben sabun kullandım saçım lastik gibi oldu çek çek uzuyo pırasaya döndüm ya kuaför şampuna alaışmış saç ondan böyle sen devam et o kendine gelir dediyse de yok walla am akoparak dökülmeye karşı şampun var onu kullanıyorum ben iyi geliyo, ama mevsimsel yada hormonal dökülmeye ne etki eder onu bilmiyorum

Zeytinyağlı sabunun saça faydası olduğunu biliyorum aynı zamanda cilde iyi geldiğini hatta sivilceleriyle yıllarca boğuşup daha sonra bu sabunla kurtulanda gördüm,ama saç konusunda biraz tereddütlerim var çünkü yıllarca şampuana kreme alışmış saça ve de boyalı saça iyi geleceğini pek sanmıyorum.

en güzeli zeytinyagli sabun ..annemin cildi hassas sampuan kullanamiyo ve senelerden beri zeytinyagli sabun ile yikar sacini ( gercek zeytinyagli babaannem yaptiriyo kendi zeytinyaglarimiz ile) ..iki tane teyzem var ikiside sampuan kullanirlar ve saclari cok gürmüs genc iken suan saclari cok seyreldi ikisininde tepeleri acildi ama annemin saclarinda hic bir azalma yok hep ayni ve dökülmüyo hic.. benim önümde böyle bir örnek varken ben zeytinyagli sabun kullaniyormuyum hayir ,cok nadir kullaniyorum cünkü saclarim boyali ve sabun cok sert yapiyo ve kokusunu sevmiyorum..aslinda sürekli kullansam belki sacim alisir ama mis kokulu yumusacik sampuanlar varken zor birazz..

Sea girl benim o gerçek zeytinyağlı sabunlara ulaşma imkanım var mı?

arkadasım bende ızmıde oturuyorum kemeraltında orjınal sabun bulabılrısın ama ıse yaramıyo cunku bebklıkten berı kullanmak lazımmıs

güveniLir bir aktardan yardım aLabiLirsiniz ben bugün zeyntin yağLı sabun aLdım ama dediğiniz gibi alışmışız şampuanLarın o mis gibi kokuusna yadırgadım birazz ama bi süre sonra aLışıLır heraLde öLe yada böLe saçımız türLü türLü nedenden ötürü döküLüo bide zeytin yağLı sabunu deneyeLim:)

ya pierde o tarz bişiler satan yer olması lazım bence orda gerçektir istersen bi bak yerimseniben

tamam cnm bi bakayım pier'e orda vardır büyük ihtimallea.s.

Yeşimcim çok teşekkür ederim cnm ya inan çok iyi olur hala almadım bi bakıp adını yazarsan inan çok sevinirim gerçekten ihtiyacım var.İlgin için saol tatlım öpüyorum seni:1hug:

Yeşimcim bişey daha sorucam sana ben de yarın büyük ihtimalle gidicem doktora saç dökülmesinden dolayı da.ben kan sayımı yaptırcam kansızlık var mı diye sanırım kansızlık da çok saç dökermiş.Sen ölçtürdün mü kanını cnm?Ya ben bu yıl çok şampuan değiştirdim bide o da biraz döktü sanırım.Neyse sonuç olarak sabun kullancam kesin sen adını yazıver bana tekrar teşekkürler cnm bye

Teşekkürler cnm saç dökülme hikayemiz hemen hemen aynı aslında :)Ben de ilk olarak bitkisel yağları kullandım onlar daha çok döküyo benim saçlarımı bioxcin aldım inanılmaz döktü mahvetti saçlarımı.Yarın doktora gidiyorum kan testi yaptırcam bakalım artık.Ama o sabunu kesinlikle alıcam umarım aynısını bulabilirim :)Çok saol cnm öptüm

Ha bu arada sen bu sabunu migrostan almıştın demi hemen yarın gidip bakıcam :)

cnm çok saol önerin için bugün gittim migrosa dediğin sabunun aynısını buldum aldım hem de iki paket :)fiyatı da çok uygun gerçekten 2 paketini yani 6 sabun oluyo 5 milyona aldım.Umarım yararlı olur ama ben eminim yararlı olacağına çünkü doğal bu sabunlar hatay'ın sabunları meşhur zaten :)bugün kan tahlili de yaptırdım bakalım sonucu yarın alcaz sanırım ya da pzt.çok öptüm seni bye

Tamam cnm söylediklerini uygulucam bende sık sık yıkıyorum saçımı dipleri çabuk yağlandığı için ama dikkat etmek lazım tabi haklısın bende duymuştum bunu.a.s.

gel canım benim annem kendi zeytinyağlarından her sene kalıp kalıp sabun yapar fazlasınıda satıyor. istersen söylerim sanada gönderiri. bende bu arada izmirdeyim. alsancak/karşıyaka

teşekkür ederim cnm ilgin için ama ihtiyacın kalmadı migrostan buldum defne sabunu yeşim saolsun :)yine de çok saol düşünmen yetera.s.

kızlar bende de war zeytinyağlı sabun arkadaşım gemlikten yollamış...ama benm saçlarım çok kuru acaba iyice kurutur mu yoksa zeytinyağı sayesinde saçı nemlendirir mi.aaraştırıyım dedm kimi çok faydalıdır diyo kimi cildin phına uygun değil dio bende kararsız kaldım şampuanlar kremler nemlendiriyo aa çok ağırlaştırıyo sanki tüm o kimyasallar iyice zarar veriyomnuş gibime gelio.siz kullandınız mı memnun kaldınız mı ??

sakın denemeyiiin :S
saçım lastik gbi olmuştu 2 kere yıkadım 3. dede aynı oldu tarayamıodum saçımı o kadar ya :S iğrenç bişeydi bide saf zaytinyağlı şampuanmış bence denemeyin ne maskeler yapmıştım saçllarım eski haline gelsin die mayonez ble ekledigimi hatırlıyoru o maskeye :))) kusmuştum ama saçım eski haline gelmişti.. çok şaşırtıcıydı.. :)

ya bana da ilk başlarda öyle olur ama sonra alışınca ipek gibi olur dediler...zaten çok kuru uçları keçe gibi duruo bi de sabun iice kurutur saanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…