Zeytinyağlılar Zeytinyağlı Patlıcan Ruloları -Sırma Zeytinyağı Sponsorluğunda

Ellerine saglik yavrubir birimizden habersiz ikimiz de domates kabugundan cicek yapmisiz ayrica pilav dahos benim pilav aeninki kadar guzel olmadi evde pilavlik pirinc bitmis dolmalik pirincle yaptim
Hadi yaaa bu ne tesadüf pilav da var oyle mi dur bakcam tane tane olmus ki benimki resimden anlaşılacağı üzere tane tane Harika bi pilav oldu isteyene tarif veririm ayyy konun açılsın ilk pilava bakcam

Ben bunu biliyorum gelinim mutfakta yarışmasından almıştım tarifi harika oluyor
Ayyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcam

Ayyy ben normalde soğan sevmem yemeklerimde kullanmam ama bu tarifte vallahi abartmıyorum yarısını ben yedim oyle güzel olmustu ki bundan sonra yaparım ben bunu hatta yarın bidaha yapcam
2 gün önce yaptım ben birazda domates sogan kavurdugumuz tavaya sulandirip firin tepsisine dokelim suyundan banalım nefis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…