deepfrezede hazır içim var bana gel hemen yapayım sana ablama.s.Oh canım çekti barçman abla
ben bayılıyorum lahana sarmasına.
Ne zamandır canım çekiyor, ama
yapacak vakit bulamıyorum.:a015:
neden canım lahanayı sarmak yaprak sarmaktan çok daha kolaydırçok güzel görünüyor..ellerin sağlık.a.s.
ama ben lahana saramıyorum..yaprak sarmasını çok iyi yaparım ama bunu bir türlü beceremiyorum
aslında biri bir kere yanımda yapsa kolay olcak ama işt benim kafasızlıgım annem yaparken lisede oldugumda ilgi alanım degildi,sonra üniversite derken kimseden öğrenemedim..lahanayı nasıl keserim,haşlarım ve sararım bilemiyorum.bir kere denedim canım ama açıldı uçları..senden ricam bir daha sararken aşama aşama çeksen resmini çok şey mi istemiş olurumneden canım lahanayı sarmak yaprak sarmaktan çok daha kolaydır
onu yapıyorsan bunu daha kolay yaparsın bir dene bence
aslında biri bir kere yanımda yapsa kolay olcak ama işt benim kafasızlıgım annem yaparken lisede oldugumda ilgi alanım degildi,sonra üniversite derken kimseden öğrenemedim..lahanayı nasıl keserim,haşlarım ve sararım bilemiyorum.bir kere denedim canım ama açıldı uçları..senden ricam bir daha sararken aşama aşama çeksen resmini çok şey mi istemiş olurum
şeker istenilirse konulabilir ben zeytinyağlılara koyarım ama zeytinyağlı dolma içine koymuyorum canımEline sağlık, iştah kabartıcı gözüküyor..
İçine az miktarda şeker ilave edilmiyor mu?
Yarın yapıp yarısını deepfreze koymayı düşünüyorum onları pişirip mi saklamalı?
ay bayılırım lahana sarmasına.hamıleyken anneme yaptırmıstım bol bol.ustunede lımon.bır turlu cesaret edıp kendım yapmadım daha.ellerıne saglık canım harıka gorunuyorlar
ellerinize sağlık ablacığım.çok güzel sarmışsınız. nefis görünüyor. cokacimcoook
ben asma yaprağını ve karalahanayı oldukça güzel sarabiliyorum ama beyaz lahanaları böyle ince saramıyordum. çok kalın oluyorlar, yaprağı az dolayınca ya yırtılıyor ya da açılıyor.fisfisfis
kolayını buldum, muska şeklinde sarıyorum artık.
bir de beyaz lahanayı zeytinyağlı iç ile denemedim hiç. bir dahakini öyle yapayım...
ellerine sağlık barçman abla harika görünüo bide açımki sorma..cokacimcoook benimde en sevdiğim dolma lahana sarmasıdır ve annemde harika yapar...ama ben daha lahanasını almayı bile beceremiorum maalesef..nezaman aldıysam dolmalık lahana çıkmadı hep yaprakları ziyan oldu :1no2:bundan sonra bilen biriyle alıp başarıcam inş..kafamçokkarıştı
ellerınıze saglık ne zamandır canım cekıyordu bugune kadar hıc yapmadım annemın yaptıklarını yedım sanırım artık denemenın zamanı geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?