Poğaçalar Zeytinli açmalarım (resimli)

Benimkilerden çok daha güzel olmuş elinize sağlık valla.Su daha yumuşak yapıyor hamuru.Ben de su katıcam bir dahaki sefere yaww.

cok güzel goronuo canım ya kıvaımını nasıl yaptın ..sankı cıvıgımsı duruo ama bellı bır kıvam var mı

civigimsi derken canim hamurun kivaminimi diyosun yoksa goruntuyumu .hamurun kivami yumusak oluyor oldugunca yumusak sekil verirken elime siviyag surdum sekil verirkende icine zeytin yagi surdum ben margarin kullanmadim birde yumurtayi ben 2 adet kullandim

Benimkilerden çok daha güzel olmuş elinize sağlık valla.Su daha yumuşak yapıyor hamuru.Ben de su katıcam bir dahaki sefere yaww.

seninkide cok guzeldi canim seni resim yaniltiyor begenmene sevindim suyun yumusatacagini zannetmem ama dene istersen

Ben bu açma olayını Oktay Ustaya sormuştum yani sitesine..

Dedim ya birara takmıştım kafaya..

Hamuru yumuşak tutmaya gayret edin ve de tepsiye dizdikten sonra 15-20 dk.tepside dinlendirin ondan sonra fırına verin demişti..

Bu şekilde denemedim ama daha sonra.

Yani çiğ hamuru biraz yumuşak yapmakta fayda var.

Yok yok seninkini daha çok beğendim.Yapıcam .Hem de yarına. cokacimcoook

evet canim acmayida pogacayi da hamurunu ne kadar yumusak yaparsan o kadar yumusak olur

çok güzel görünüyor
kaç tanwe çıkıyor bu tarafiten
çoksa ölçüyü 2 ye bölebilir miyiz

valla canim ben saymadim ama ben biraz buyuk yaptim 1 tepsiyi doldurdu kucuk yaparsan.1.5 2 gibi cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…