hımm evet biliorum o eczaneyiiizemuszemusbende avrasya hastanesine çok yakın oturuorum cnmmkaydirigubbakcemile2
hemen hemen hepimiz yakın çevredeyiz toparlanalımda bakarsın biyerde buluşup tanışırız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm evet biliorum o eczaneyiiizemuszemusbende avrasya hastanesine çok yakın oturuorum cnmmkaydirigubbakcemile2
hemen hemen hepimiz yakın çevredeyiz toparlanalımda bakarsın biyerde buluşup tanışırız![]()
AY benide alın aranıza bende telsizdeyim:)
Dikilitaştayım..
selam arkadaşlar bende merkez efendi de oturuyorum...
kendimden bahsedeyim biraz 9 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.aslında muhasebeciyim..fakat hala iş arıyorum...
sizlerde kendinizden bahsedebilirmisiniz..böylece birbirimizi tanıyabilirz...
Merkez efendi de neredesin? ben Cumartesi pazarını orada oturuyorum.selam arkadaşlar bende merkez efendi de oturuyorum...
kendimden bahsedeyim biraz 9 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir kızım var.aslında muhasebeciyim..fakat hala iş arıyorum...
sizlerde kendinizden bahsedebilirmisiniz..böylece birbirimizi tanıyabilirz...
Merhaba arkadaşlar bende Merkezefendi de oturuyorum evliyim 1 ay sonra 5. yıla gireceğiz Allahın izniyle. 27 yaşındayım Bİr dış ticaret firmasında muhasebe ve ihracat sorumlusu olarak çalışıyorum. Henüz anne olamadım geçen ay bebeğimi kaybettim malesef. En kısa zamanda bende bir çocuk annnesiyim yazmak istiyorum inşallah. Buluşmaya katılmak isterim ama bence bayram sonrası olursa daha iyi olur. Şimdi koşturmaca tatil falan bir çoğumuzun yoğun geçer bayram sonrası bir Cumartesi günü buluşabiliriz. Tabii eşiminde fikrini almam lazım, o böyle buluşmalardan pek haz etmiyorda.Kızlar süper bir fikir bu hep beraber güzel bir yemek yeriz bolbol sohbet edip tanışmış oluruz evet bencede Oliviumda buluşalım o zaman şöyle yapalım bayramdan sonraki ilk pazartesi akşamına kadar oliviuma gelecek olanlar belirtsinler çalışan arkadaşlarda hangi gün ve saatlerde gelebileceklerini yazsınlar ona göre günün ve saatini ayarlayıp görüşelim arkadaşlar![]()