• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zeytinburnunda Oturan Arkadaşlar Gelin Tanışalım

ErGiNSeNa

Umuda yolculuk..
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
13.079
15
408
İstanbul
Slm arkadaşlar ben zeytinburnu olıvıumun orda oturuyorum bu topiqi açarak ilerde daha güzel ve reel arkadaşlıklar kurabileceqimizi düşündüm gelin hep beraber sohbet edip sorunlarımıza beraber çözüm getirelimopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım.ben çalışıyorum.
bir tane kızım var.çok fazla katılamıyorum aranıza ama arada katılmaya çalışırım.

hoşbulduk canım.ben çalışıyorum.
bir tane kızım var.çok fazla katılamıyorum aranıza ama arada katılmaya çalışırım.

vakit buldukça seni aramızda görmek isteriz canım inşallah bayramdan sonra iş bulabilirsem bende çalışmak istiyorum hemde çok..:Saruboceq:

ya arayıp duruyorum yokmu zeytinburnunda oturaan kimse dieee enn sonunnda buldumm slm kızlar bende adliye taraflarında oturuyorumm

ya arayıp duruyorum yokmu zeytinburnunda oturaan kimse dieee enn sonunnda buldumm slm kızlar bende adliye taraflarında oturuyorumm

hoşgeldin cnm topiqe hemen hepimiz yakın sayılırız ramazan ve bayram nedeniyle pek uqrayamadım topiqe inşallah kaynaşırız tanışırız arada uqrarsanız sevinirim..:1hug:

hosbuldum canımm iim sen nasılsınn ..telsizde nerde oturuosunn komşumuyuz acabaazemuszemus

günaydın canım Rabbime şükürler olsun bende çok iyiym canım itfaiyenin yanında belediye binası varya tam karşısında akgun eczanesi var o sokakta oturuyorum sen neresindesin bitanemopuyorumnanaktan

günaydın canım Rabbime şükürler olsun bende çok iyiym canım itfaiyenin yanında belediye binası varya tam karşısında akgun eczanesi var o sokakta oturuyorum sen neresindesin bitanemopuyorumnanaktan

hımm evet biliorum o eczaneyiiizemuszemusbende avrasya hastanesine çok yakın oturuorum cnmmkaydirigubbakcemile2

Back
X